canimbenim ya kasiniyorum diyor ama sadece ben ona bakinca🥲🥲 birde deliksiz 12 saat uyudu hiç kasinmadi olsa kasinirdi herlade çünkü bu dizi nerdeyse 10 günden fazladır var
Kizlar nolur bakn bu uyuz mu
Bsrkaya 😂🙈🥸🥸
HurremSultan bi eczane bulduk karışım yapıyor dediler inanmadık başta ama başka çare yoktu 3 gün kullandık ve sonrası puf oldular. Allah razı olsun her kim yaptıysa hiçbir şey derdinize deva olmuyor ne haplar ne kremler çok şükür bitti gitti
rebullavanda internette gorudm galiba kükürt tozu vazalein falan o şekilde sanırım demi
HurremSultan yok hayır onlar işe yaramadı bizde. İçeriğini söylemiyorlar o yüzden bişey söyleyemiyorum. Ama eğer kısa süreli bir çözüm bulmak istiyorsanız metrin var eczanelerde krem kaşınan yere sürün 5 dakikaya kalmadan etkisini göreceksiniz
@"HurremSultan uyuz olsaydı geceleri artardı kaşıntız asıl kendini gece gösteriyor, böcek ısırması gibi dediğin gibi kan toplamış geçer inşallah yakidan🥰
rebullavanda benimm kocam ruh hastası 😂😂 zorla uyuz olmadığına inandirdim şimdi kasinmiyor deli😂😂😂
canimbenim yoo değil canım doktor olabilir diyince bizimki huylanmis psikolojik olarak kasinmis şuanda yok kaşıntı cildiye ye randevumuz var bakalım o dizinin arkası neymiş.ognrenicez inşallah
Zaten biri uyuz deyince bile Bi kaşınası geliyor insanın 😁
uyuz olsa gece uyuyamaz kaşınmaktan
Heyyo anlatamadım ona sonfa işte geçen gün evde kalınca dedimm bu nasıl uyuz ya hiç uykundan bile uyaadan 12 saat uyudun😂😂
HurremSultan yani bende yakalandım ama bilmiyorum böyle görmedim fazla garip
Gamzekck değil ya bizi kandırıyor 😂
HurremSultan yemin ederim adı geçince bile korkuyorum ben şuan uyuz oldum galiba ondan şüpheleniyorum 😞
Gamzekck yaaa nerden geliyor bu illet ya çok kötü
HurremSultan bilmiyorum hastahaneye gitmem gerekiyor acilen tek bildiğim o
- Düzenlendi
HurremSultan uyuz yarası sivilce gibi oluyo. Yaralar minik minik kaşındıkça uç veriyo siyah nokta oluyo sonra kuruyunca ucunda. Gece daha çok tutuyor uyutmuyo parmak aralarında Gögüs aralarında yani pişen bölgelerde oluyo daha çok ama mimik noktalar olmalı.