offended_lady yok ya knk eşimin diz kapaginin arkası. Bana pişmiş gibi geldi ama doktor eşim kaşınıyor diyince uyuz olbilir demiş bence asla değil. Böyle uyuz mu olur. Yanık gibi

belladonna ya diz kapaginin arkası tayt sıkıştırmış diye düşünüyorum ama sağlık ocağı uyuz olabilir demiş. Uyuz felaket birşey ya çok korktum

HurremSultan ben bu sene 4-5 kişi de uyuz hastalığını gördüm ama hepsi de birbiriyle aynıydı bunun onlarla alakası yok cildiyeden randevu aldınız mı en doğrusunu o söyler

Afrodit aşkım vende öyle diyorum ama doktor uyuz olabilur diyince baya moralim bozuldu. Ama zaten doktora ksinitor dedin mi bitti yani hemen uyuz diyor. Birde çok kaşınır dedi eşimde öyle.kasinti yok fazla psikolojik gibi geldi arada kasıyor kendni çünkü 😂

belladonna randevu aldık balım ama on gün var. Birde evde iki bebek var Allah korusun öyle birşey varsa çok korktum. Ama bende birşey yok yani hergun yalayıp yuttugum adam olsa bana geçerdi diye düşünüyorum

1eylul ya internette hiç bulamadım öyle iz zaten o yüzden size de sorayım dedim eşim kimseye deme dedi çünkü 🥲🥲

HurremSultan aşkım bu çok farklı bir şey ya eşimin kuzeni de uyuz oldu ama kocası olmadı ve o mayıstan bu yana uğraşıyor eşine hiç geçmemiş kimisi bulaşıcı diyor kimisi bulaşıcı değil diyor. Siz yine de içinizi ferah tutun moralinizi bozmayın. Bazı eczacılar da anlıyor birde eczaneye danışabilirsiniz. Adamlar sürekli görüp ilaç yapmaktan iyice bilgililer bu konuda