etoile bu karakterden çıkmamız lazım bir an önce yoksa tüketeceğiz kendimizi 😂😢

buzdankalpler yarın hastahane randövüm var kaç gün önceden de söylemiştim kayınvalideme çarşamba randövüm var bakar mısın diye bugün yine sordum allahtan dükkana gideceğim dedi hazır çocuk sevmeyi herkes iyi biliyor

Kubranur bi şekilde sürekli karşındakine vermeyi hep o demeyi bırakman lazım. Eli var ayağı var üstelik 2 canlı olan sensin. Hasta olmasan bile hassas bir dönemdesin el üstünde tutulman gerekir. Kalksın pişirsin yesin eş olarak senin için elini taşın altına koymuyorsa sen neden sürekli kendinden bişeyler veriyosun. Gün gelir kendine vah edersin onlardan bir damla yaş akmaz

etoile gücüm yok artık yaşıyorum ama evlatlarım için sanki sırtımı sıvazlayıp kalk yanındayım diyenim yok 😢😢

Sizden çok özür diliyorum haddimi aştığım için bu karakterde bir eşe neden ikinci çocuk?

1eylul o kadar haklısın ki bende bunu hep sordum kendime hamileliğimin ilk aylarında kabullenemediğim için hep hastaydım sonra evladımı kabul ettim onun için iyileşip kalkmak lazım dedim istediğim planlı bir hamilelik değildi bugün kaynanam diyor nasıl ayarladınız ilk çocukla aynı zaman resmen siz çok fenasınız

Kubranur her istediklerinde sevmelerine müsaade etme artık koy bir sınır. Torun istiyolarsa görmek istiyolarsa emek vermeleri lazım. Müsait değiliz de çocuk uygun değil de ileride biraz torun hasreti çeksinler de kıymetini bilsinler. Uzak olan mesafe koyan hep el üstünde tutuluyo. Diğer türlü saf salak yerine koyuyolar

Kubranur Allah sağlıkla kavuştursun 🌸 kendinden çok değer verip kendi kul hakkına girme lütfen.Maalesef aile binasında yaşamanın etkileri bunlar

buzdankalpler gerçekten öyle bugün oğlum inmek istedi aşağıya halası da yanında ben sana izin vermedim dedim bir bakışı var ama o da daha 3 yaşında gitti gelince anlattım hep anlatacağım izin vermeden gitme diyeceğim ben gitmiyorum zaten aramadan gitmem sık sık gitmem çocuğumu da yollamıycam artık

1eylul evet rabbim mübarek bir sebep nasip etsin kolaylıkla gidelim burdan diye dua ediyorum hep 🤲🏻🤲🏻

Kubranur eşiniz sizi görmezden geliyosa yok sayıyo ve çok bencilse ona aynı şekilde davranın. Başka türlü şeyi hak etmiyo böyle adamlar. Evlilik demek hizmetçi gitmek neslini çoğaltmak demek değil. Önce kendine değer ver kendine üzülmeyi bırak ve hak ettikleri şekilde karşılık ver. Bazı adamlara eli maşalı kadın lazım anca ondan anlayıp kul köle oluyolar

buzdankalpler doğru söylüyorsun zaten bizim hayat monotonlaştı sofralar kurup düzeltmeye çalışıyorum yemeksiz kalmasın diye çabalıyorum ama artık o devri bitirmem lazım

Kubranur yoo bitirme ama kendin için yap sen kendini mutlu et güzel bir sofra kur iştahla ye,giyin süslen bunları kendine değer verdiğin için yap

Kubranur Kırılmakta haklısın ama ya. İnsan çorba yapamasa bile çocuğa bakar ki dinlenesin. Hamilesin bir de. Ne merhametsiz insan bunlar ya. Senin yaptıklarını da haketmiyor kesinlikle.

Of çok sinir oldum. Yakın olsak çorba yapar getirirdim vallahi.

Ne bekliyorduk ki ? İyi biri olunca herşeyin gönlümüzce olacağınımı….
                  Ah canım benim
                  Ah benim canım
                  Canımm ..🥲

Kubranur üzülmekte, kırılmakta o kadar haklısınız ki.. İnsanın eşi her şeyi oluyor ve eşler birbirine bakmak, ilgi göstermek zorundalar. Siz bu kadar hastayken hem ev, hem çocuk, hem hamilelik, hem eş.. neden kendinize bu kadar yükleniyorsunuz ki. Kocan hastaysa onun canı varsa senin iki canın var. Bırak ona da annesi yapsın çorba. Sen hasta halinle fazlasını yapmışsın aile apartmanında olmanıza rağmen adamların umrunda olmamışsın şu saatten sonra bende umursamam ha sevmediğim için değil bu davranışı sevdikleri için onlara sevdikleri gibi davranırım. Geçmiş olsun bu arada inşallah hemen iyileşirsiniz :)

Kubranur canım bu karekterde olabilir ama bana göre vijdan ve merhametle alakalı bence bunların sende olması lütuf korkacaksan merhametsiz insandan korkacaksın eşinede gelirsek bence kırgınlığını belirtmelisin bu durumun seni nasıl üzdüğünü hissettirmelisin