melebek ben de icmiyorum ama arada yakarim jdjdjdjd
Komikli Videolar 👽👽
etoile kendisi evlenmek istiyo mu
melebek ya eşimin kirmizi çizgisi . O biraz bu kinuda tabularimi yıktı. Ne kızları ne diğer iki gelin bakmayız dediler. Adama iftira attılar. Bende son gelinim yanj dedim nasıl olacak acaba. Ama hiç anlattiklari gibi değil. O kadar kötüler ki ya. Kp yatağını serer toplar. Ben kapımı açmadan o kapısını açıp ta dışarı çıkmaz. WC gidecekse seslenir . Kahvaltı yapar kendini dışarı atar akşam yemegine gelir. Yemek yer tw odasına geçer uyuyana kadar ordan çıkmaz rahatsiz etmemek için. Ne yaoarsam onu yer aikayet etmez. Sürekli dua eder yani hiç zoru yok bana. Ama insanlar kötü iki eltim çok kötü hemde. Biri dedi bana hakaret etti yalan sırf bakmamak için diğeri saçma sapan başka bir şey söyledi kötüler işte
Sokaklambasi hanginizin gozu degdi kahve b*k gibi cikti
Sokaklambasi çok istiyor. Kimseye muhtaç olmak istemiyir. Evinde oturmak istiyor adam. Yani haklida ben çok üzülüyorum ona. Sürekli ağlıyor. Bir kez baba canın ne istiyor pisireyim dedim çocuk gibi ağladı elini kollarına sildi ayyy çok kötü olmuştum. Adama bir şey derken öyle çekiniyorum ağlamasın diye çok hassas
Sokaklambasi kahvenin tipinden belliydi kötü olduğu. Ben sevmem kremalı kahve
Sokaklambasi heeee şöyle ben de olayım bensiz bir şey yapmayın. Eğlence adamıyım ben. 😭
etoile Hep sizle mi kaliyo? Ben bir iki haftalik geldi sandim. Gercekten sana helal olsun. Kayinpederin cok saygili bi insanmis ne guzel sagolsun. Ama dunyanin en iyi insani da olsa insan zorlanir biriyke yasarken. Helal kiizzz
Sokaklambasi Demi baksana okadar o anı bekliyormuşki yıllardır😂😂Nerdeyse diyecekki keşke daha önce ölseymiş🤣
etoile agliycam simdi 🥹 ay cok icine dokundu
etoile ikinciye duz kahve istedim. Simdi aklimda tek soru. Acaba ilkinin parasini odiycek miyim djdk
Sokaklambasi kanka hep kalıyor. Çünkü yalnız yazın bir iki aylığına köyüne gider Erzurum’a. Ama çok kötü olur bakanı yok. Orda da diğer eltim var. Yani yemek vermez evine almaz. Neymiş altınlarını almış. Bende öyle saniyirdum. Eşim yalan söylüyor dedim kp de ağlıyor hep böyle konuşuyorlar beni rezil ediyorlar ben almadım altınlarını niye alayım diye çok ağlıyor bencede almamistir
etoile niye dusunemedin muhabirler icer ya
Sokaklambasi sende o vali gibi yap😂😂😂
etoile oooyyy 🥹 kurt yaslaninca kuzunun maskarasi olurmus derler ya. Gercekten cok uzuldum adama. Bazi insanlar cok saygisiz oluyolar onlarla yasamak zor ama boyle bi adamdan gercekten ne istediler ya.
Sokaklambasi ben yazarken gözyaşlarım pıt pıt oluyor. Çok seviyor muyum hayır. Nedenini bilmiyorum ama çok sevemiyorum ama kv çok seviyordum. O ölünce çok kötü olmuştum. Ben köye gittim kadın senin ellerin çok narin bu sular soğuktur ben isitayim da öyle yıka demişti. Bulaşık yıkama izin vermemişti. Bende ona bulaşık makinası hediye almıştım. Esimede çok kzidim nasıl annenizin bulaşık makinası yok diye. Ben bilmiyorum hiç dikkatimi çekmedi demişti
Sokaklambasi ya işte düşenin dostu olmuyor. Adam bide fakir ya. Parası pulu yok o yüzden bence
Yasak_elma Saka bi yana eski kadinlar gercekten siddetin her turlusune maruz kalmislar. ben hak veriyorum ve tahmin edebiliyorum neden boyle konustugunu.