momkimom etoile bende 2020 geliniğim bunu diken kadın uzaktan ölçüyle kendi evinde dikiyor birde kiralıyor. İstanbulda yaşıyor.
etoile momkimom ayy canım bunu hiç riske edemedim ben ya. Vardı buna benzer bir gelinlik beğenmiştim. Herkes bu çok düz dediler. Nikahim ayrı oldu. Nikahimda düz bir şey giydim
momkimom etoile bunun işlemeleri çok yoğun gören düz demediler hiç gösterişli bir gelinlik aslında burada daha net çıkmamış. Senin dediğin gelinlikleri biliyorum ama onlar biraz daha elbise tarzında. Ama seninde güzel olmuş ikisinden de hevesini almışsındır
etoile momkimom evet o an mutlu oldum. Benim nikah elbisesini atayım. Beğendiğim düz dediğim elbise tarzında olan gelinliği bulursam atarim
momkimom etoile ay ben 2021 de evlenmişim ya 2020 diye hatırlamışım resmen. Yıllar çok uzun geldiyse demek ki 😀
LAVINIA__ HurremSultan yine evlensem aynı gelinliğimi giyerdim ben yaa 🌺 çok karışık şeylere karşıyım ben heralalde hiç sevmem de 🤣🤣
veraeyl LAVINIA__ gelinliğimiz aynıı ben yine olsa kendi gelinliğimi giyerimm ayrıca sende daha zarif durmuş ❣️😇
Afrodit Tesettür gelinlikleri çok güzel ama normal gelinlikler bile o kadar ağır ki birde kafada ki ağırlık düşünemiyorum
LAVINIA__ Afrodit ayy sorma birde aynı dantelden duvak yapılıyor düğün sonunda saçımın yarısı gözüküyordu benim ağırlıktan
LAVINIA__ etoile hiçbişey yok aşkım sadece 3 cm düz topuk spor gibi gelin ayakkabıları varya ondan var 170 falanım işte