LAVINIA__ HurremSultan yine evlensem aynı gelinliğimi giyerdim ben yaa 🌺 çok karışık şeylere karşıyım ben heralalde hiç sevmem de 🤣🤣
veraeyl LAVINIA__ gelinliğimiz aynıı ben yine olsa kendi gelinliğimi giyerimm ayrıca sende daha zarif durmuş ❣️😇
Afrodit Tesettür gelinlikleri çok güzel ama normal gelinlikler bile o kadar ağır ki birde kafada ki ağırlık düşünemiyorum
LAVINIA__ Afrodit ayy sorma birde aynı dantelden duvak yapılıyor düğün sonunda saçımın yarısı gözüküyordu benim ağırlıktan
LAVINIA__ etoile hiçbişey yok aşkım sadece 3 cm düz topuk spor gibi gelin ayakkabıları varya ondan var 170 falanım işte
momkimom etoile ay ben 2021 de evlenmişim ya 2020 diye hatırlamışım resmen. Yıllar çok uzun geldiyse demek ki 😀
MedavikPastam HurremSultan Benim de hep hayalim böyle balık gelinlikler giymekti ama yani bunu giymek için böyle fizik gerekli. O yüzden yiyemedim içimde Ukte kaldı
etoile MedavikPastam gelinlik güzel ama kol detaylarını sevmedim aşkı olsa daha güzel olurmuş ama onun dışında severim bu tarz. Ya ben kinaligimi diktirdim. Fiziğim çok aşırı güzel değildi ama balık giydim çok ta yakıştı