momkimom ben pandemi geliniyim. O sıralar gelinlik sektörü bı durdu. Düğün yok eğlence yok. Ama benim gelinliğime herkes aşık olmuştu 😂😂😂

etoile malzeme kaliteli olunca gelinlik çok gösteriyor kendini ya. Bende pandemi geliniyim düğün yok kına yok dedim bari gelinlik ve çekim istediğim gibi olsun şükür oldu da.

superisi_ ben gelinlikte saten sevmiyorum malesef. Ya da bu gelinlik bana göre değil

etoile bende 2020 geliniğim bunu diken kadın uzaktan ölçüyle kendi evinde dikiyor birde kiralıyor. İstanbulda yaşıyor.

momkimom ayy canım bunu hiç riske edemedim ben ya. Vardı buna benzer bir gelinlik beğenmiştim. Herkes bu çok düz dediler. Nikahim ayrı oldu. Nikahimda düz bir şey giydim

momkimom aynen böyle tül ama bu kadar işlemesi yok düz

etoile bunun işlemeleri çok yoğun gören düz demediler hiç gösterişli bir gelinlik aslında burada daha net çıkmamış. Senin dediğin gelinlikleri biliyorum ama onlar biraz daha elbise tarzında. Ama seninde güzel olmuş ikisinden de hevesini almışsındır

momkimom evet o an mutlu oldum. Benim nikah elbisesini atayım. Beğendiğim düz dediğim elbise tarzında olan gelinliği bulursam atarim

etoile yok bende saten sevmiyorum zaten ama çok zarif güzel çıkmış ondan attım

Tesettür gelinlikleri çok güzel ama normal gelinlikler bile o kadar ağır ki birde kafada ki ağırlık düşünemiyorum

etoile hiçbişey yok aşkım sadece 3 cm düz topuk spor gibi gelin ayakkabıları varya ondan var 170 falanım işte

Afrodit ayy sorma birde aynı dantelden duvak yapılıyor düğün sonunda saçımın yarısı gözüküyordu benim ağırlıktan