Medusa ayy Cook güzel ama yaaa açık olsam varyaaa anasını aglatirdim gelinliğin 😂😂😂 ama ben gelinliğimi beğeniyorum butcemin yettiği en güzelini aldım bence👰🏻🤍

zarifhanim ayy işte bende gelin olurken tam o şekilde bir gelinlik istedim ve denedimmm dumduzz saten aşırı aşırı güzel oldu hatta🥵🥵 ama paramız yetmedi😂😂😂😂 bu attığın gelinlik de çok hosss ama bence bunu nikahta giymeli yaaa düğünde kabarık kabarık olmaliii 💃💃💃💃

Medusa ay bunlar salon değilde kır düğünlerinde coook hoş duruyor yaaa👰🏻🤍🤍🤍

HurremSultan Cook güzel ama yaaa açık olsam varyaaa anasını aglatirdim gelinliğin 😂😂😂

O kadar eminim ki buna😂😂 Ben de seviyorum normalde gelinliğimi ama daha romantik olsun isterdim şimdi düşününce

Medusa oooo oraya da olur tabiki tatlimm ben fakir dusuncemle onu unuttum😂😂 bizde ya salonda olur yada köyün meydanında dkdkd

HurremSultan Sen tam hürremsultan gibi ihtişamlı şeylerden hoşlanıyorsun anladığım kadarıyla ☺️Bende senin biraz zıttınım yani daha sade şeyler seviyorum ☺️ bu arada bende Sokaklambasi gibi seni açık hayal etmiştim 😅

zarifhanim ay evet yaaa ben cidden öyleyim 🤭🤭🤭 bpyleeee hayattayken hazır gençken imkanlarim dahilinde en luksu yaşamak istiyorum. Asla yüksekte gözüm yok ama elimde varken neden kenimxen kisayim kiii diye düşünüp hep daha iyisini yapmaya çalışıyorum her konuda artık. Eskiden öyle değildim ama tam olara senin olduğun su haldeydim düşünce olarak❣️