etoile kralı gelsin cevabını veririz hem ne alaka yaa djjdkdkd
Hayal edelim✨👰🏻
- Düzenlendi
HurremSultan kız galiba bu ama benim gelinliğim zaten çok güzeldi kıaz yine olsa yine onu giyerim galiba yaaa😍😍 benimkine benziyor bu ama etekleri bukadar taşlı değildi
bukii27 bukeettt bu ne guzelll🥰🥰 kız sende bendensin he taşlı tuşlu seviyorsuunnnn🤭🤭🥰🔥
HurremSultan kızzz tabiii 😍🫶🏻🥵
HurremSultan bende zayıf olup aşırı kabarık bir gelinlik giymek isterdim ama kilolu gösteriyor diye hepsinden vazgeçip A kesim gelinlik diktirmiştim, birde gelinlikle aşırı dekolteyi sevmiyorm ya senin bu model dekolte çok fazla gelinlik daha kararında dekolteyle ve bembeyaz olacak kırık beyaz filan değil 😂
etoile Kız sen kapalımısım😳
HurremSultan benimde gelinliğim içime sinmisti. Ama şimdi olsam daha farklı olabilirdi. Çok taşlı sevmem daha zarif bisey isterdim bakındım ama bulamadım. Evlendigimde 47 kiloydum 😁 cok zayıftım yaa. Simdi 53 üm daha güzel durabilir 😍😍
superisi_ Niye açık hayal ettik acaba buna ne sebep oldu😂
Gelinligim hiç içime sinmemisti şuan olsa asla giymezdim pandrmi gelini olunca kinam da olmadı içimde uktedir oğlumun sünnetini değerlendiricem inşallah bu konuda 😂 içimde kalan herşeyi yapicam
bukii27 hayalimde ki gelinlik bunun kapalı şeklinde olurdu net. Çok sewerim taşlı kabarık şeyleri 😊
2minnosannesi yaaa🫶🏻🫶🏻😍
superisi_ eee şimdi at bı resim bakalım nasıl istiyorsun😁😁🤭
TombulHatun ya ben kapaliyim zaten böyle birşey giyemem dkdkdk ama bunun kapalı versiyonunu giyerdim 🤤🤤🤤 kesinlikle resim istiyorum böyle kuru kuruya olmaz kankiii🤭🤭🤭🥰
bukii27 e bacım iki kankiii zevklerimiz bile ortak😁😁😁🔥🤍
etoile Bende bilmiyorum ama hayalimdeki sen açık biri😂
HurremSultan istediğim gibi bulamadm ya bulursam atıcam 😂
TombulHatun bekliyorum bak att 😁😁😁😁 Pinterest e gir orda efsane şeyler var dkdkkd