Kızlar sonuna kadar doğum kontrol hapını savunuyorum biliyorsunuz.Bugün Cerazette’ye başlıyorum bakalım 6 ay beraberiz kendisiyle deneyimlerimi yazarım 🥰
Cerazette
kanalize aşko ben deneyimledim mükemmel 😂😂 geçen ay başladım hatta bugun yenisini aldım
kanalize aman dikkat et iyice öğren hiç ara vermeden içiyorsun @Ask_hosmus sen anlat dili yananlardan 😂😂
Cicikiz gebelikten önce de hapla korundum ben sıkıntı yok ☺️☺️ @Ask_hosmus’u bebiş konusunda geçemem ben bir tane yapıp konuyu kapatıyorum😁😇
kanalize 😂😂 çok yavaşsınız yavrum 😂😂
kanalize Bende doğum kontrol hapıyla korunmayı savunanlardan olabilirim ama cerazette diğer kullandığımız haplar gibi çift hormon olmayıp sph olduğu için dikkatli ve saatinde kullanmak lazım. Bir seneye yakın cerazette ile korundum, koruyuculuğunun çok fazla olmadığını bildiğim için alarm kurup her sabah 10da içerdim. Kuzenim 7 ay cerazette kullandı, hiç unutmadığı gün yok her gün içmiş ama bir ara saatlerine dikkat etmemiş küçük bebeği olduğundan. Yani dün sabah içmişse bugün akşam içmiş. Hamile olduğunu öğrendi 😕 o yüzden cerazetteye benim güvenim azaldı. Çok dikkatli kullanmakta fayda var.
zarifhanim anladım çok teşekkür ederim dikkat ederim adet başlangıcında başlamak lazımmış ama ben dün başladım bakalım inşallah bir şey olmaz
Ask_hosmus önce biz dedim hep çocuk fikri çok uzaktı ama o da lazım o yüzden tek yeter🥰☺️