kanalize
kanka ara vermeden iç saati saatine al bende kullandım bi sorun yaşamadım ama emzirme bitince onu kullanma Başkasına geç emzirirken o ilacın etkili oldugunu duydum diger türlü etkisi çok yok diyooolaaag 🤣

kanalize evet 🤣🙈 valla çok memnunum o haptan allah razı olsun senden kız 😘❤️

dln bildigim kadarıyla emzirirken Cezarette kullanılıyor sadece ama yine de doktorunuza yada ebenize bir soru iki aylık bebekte sorun olmazsa kullanın şonuöta ilaç kullanımında bebegin ayı da önemli

kanalize Bende doğum kontrol hapıyla korunmayı savunanlardan olabilirim ama cerazette diğer kullandığımız haplar gibi çift hormon olmayıp sph olduğu için dikkatli ve saatinde kullanmak lazım. Bir seneye yakın cerazette ile korundum, koruyuculuğunun çok fazla olmadığını bildiğim için alarm kurup her sabah 10da içerdim. Kuzenim 7 ay cerazette kullandı, hiç unutmadığı gün yok her gün içmiş ama bir ara saatlerine dikkat etmemiş küçük bebeği olduğundan. Yani dün sabah içmişse bugün akşam içmiş. Hamile olduğunu öğrendi 😕 o yüzden cerazetteye benim güvenim azaldı. Çok dikkatli kullanmakta fayda var.

Enerciii ay ne demek candır Qlairista kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum 💕💕

zarifhanim anladım çok teşekkür ederim dikkat ederim adet başlangıcında başlamak lazımmış ama ben dün başladım bakalım inşallah bir şey olmaz

Ask_hosmus önce biz dedim hep çocuk fikri çok uzaktı ama o da lazım o yüzden tek yeter🥰☺️

dln sağlık ocağına danışın ben hem kadın doğum doktoruma hem sağlık ocağındaki ebeye sorarak başladım

kanalize ya ben de doktorumdan istedim bana vermedi nedeeeennnnn🥹 sürünüyom valla çok kötü hap olmadan yaşamak 😂😂

kanalize Ben bunu doktoruma sorduğumda bebeğin henüz çok küçük ,6 aylık olana kadar başka şeylerle korunun demişti

Nietzsche 6 aya kadar sadece Cerazette 6. Aydan sonra başka haplar kullanılabiliyor özellikle okudum prospektüsü emzirirken doktora danışarak kullanılabilir yazıyor benim bebeğim emmiyor şuan maalesef zaten🥲🥲