Benbilirim Öncelikle niyetinizi gerçekleştirmek nasip olur inşallah 🌸 Makyajdan önce abdest alır öyle çıkarsınız. Su bazlı makyaj ürünlerini kullanmazsınız.Makyaj gözenekleri tıkayıp su geçirmeyen bir şey değil ki. Tabaka da oluşturmuyor, su değdiğinde akacak bir şey. Bileğinize bir kapatıcı sürüp yıkarken onun suyla karışıp nasıl incelediğini farkedersiniz yani deri altına ulaşıyor muhakkak. Kışın çok sorun olacağını düşünmüyorum çünkü bir abdest ile üç dört vakit namaz kılacak mevsime geçmiş bulunmaktayız, çok sıkışık olma halini saymıyorum o şekilde namaz kılınmaz ama maximum abdest tutma süreniz 4 5 saat 🤭. En fazla makyaj malzemelerinizi de yanınızda taşırsınız. Bende göz altı kapatıcı hafif makyaj uygularım yüzüme. Abdest alır öyle sürerim, diyelim öğlen çarşıya çıkacağım. Öğleni evde kılar öyle çıkarım. Zaten geceye kadar dışarıda kalmıyoruz yatsının da kaçma durumu yok sadece iki vakit kalıyor. ikindi namazını bir mescidde kılarım. Akşam erken okunduğu için onu da aynı abdestle kıldığım olur. Abdest almam gerekirse de alır kılarım silik makyajla eve dönerim bir sorun yaşamadım açıkcası her gün çok uzun süre dışarıda olmadığım ve çok katmanlı makyaj yapmadığım için. Rimel sürmüşsem çeşme başında parmaklarımı ıslatıp çektiririm hiç gözüme bulaşmadan çıkar. Sizde kendinizde böyle alternatifler bulup uygulayabilirsiniz zaten sonradan rimel sürmek makyajı tazelemek üç beş dakika tek sürüyor uğraştırıcı bir şey değil. İlk başta göze zor geliyor de zamanla alışıyorsunuz. 😊