İyi geceler herkese, doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum ama gerçekten artık umudumu kestim. Doğum yapalı 4 ay olacak neredeyse ve kilolarım kaldı :( mama+anne sütü olarak ilerledik ve 1 aydır sütüm tamamen kesildi. 1 aydır diyet yapmaya çalışıyorum ama 3-4 gün sonra bırakıyorum. Bu ara karşıma sürekli duvar pilatesi çıkıyor, deneyen, vücudunda değişiklik gören oldu mu? Veya bunu kesin yap dediğiniz bir diyet, detox, taktik, egzersiz her neyse artık ay nolur yardım edin 😂
Duvar pilatesi
dnz23 daha 4 ay olmuş, sence de cok erken değil mi. 🙂 Bu kadar kendini strese sokma. Ben ikinci doğumumdan 6 ay sonra spora başlamıştım. Ve yaklaşık 1 sene de anca vücudumu şekle soktum. Ve şuan sanki hic doğum yapmamış gibi sıkı vücudum. O süt yaparbu süt yapar diye herşeyi yeme, tabiki yiyeceksin ama azar azar ye. En cok süt yapan şey su, bol bol su iç ve rezene çayı iç. Başka şeyleri öyle abartı şekilde yemene gerek yok. Sana kilo olarak döner onlar.
dnz23 yavrum 10 ayda kademeli aldığın kiloyu 4 ayda bir anda veremezsin küçük kızım 2 yaşında kilom normale döndü ama göbeğim hala var emzirirken değil çocuğun yürümeye başladığında peşinde koşturduğunda kilo veriyorsun bana göre sıkma canını kilo alınır verilir aman nedir sanki 💕🍀
Susunbebekuyuyo orası öyle tabii bazen bakıyorum aynada bebeğimi besledim bu kiloyu ondan aldım diyorum ama öyle güzel kızlar var ki sinirlerim bozuluyor 😂
dnz23 hahah bende berfu yenenlerle aynı zaman doğum yapmıştım ulan bi ona bak bi bana bak diye ağlıyodum hahahah 😁
Susunbebekuyuyo bence fiziği o kadar da güzel değil kıyaslamayın kendinizi 🥰
dnz23 fizik olarak değil ya verdiği kiloyu kıyaslamıştım 😁
Susunbebekuyuyo aman napalım nasip 😂😂