Yolgosterenaplaa MasalsMommy biz evli insanlara laf etmişisiz burda küçücük kızlar var ya yazık 🤦🏻♀️
MasalsMommy HominiGIRTLAK Balkss Dilara61 Yolgosterenaplaa Yemin ederim ağzım açık okuyorum, şok oldum Ya yazık küçücük kızlar var
HominiGIRTLAK MasalsMommy öyle çok yorum yapmıyorum happy kidste de adın aynı ondan tanıdım burda yorum yapayım diye açtım ama form bile daha terbiyeli …….yerleri kabul etmiyor -
Dilara61 MasalsMommy zorla vermiyorlar kendileri istiyo ve bunun sebepi anne baba cunki nasil yetisirse oyle gider terbiye vermemis 😂
HominiGIRTLAK MasalsMommy aynı şekilde yüzüm kızardı resmen okurken çok utandım yokmu bunların aileleri
[silindi] MasalsMommy Allah ıslah etsin biz.evli insanlar anlatınca utanırdık sevapları günahları kendilerinin ne yapalım 🤷🏼😃
MasalsMommy [silindi] Ya evli olup olmamaları mevzu değil ki. Küçücük kızlar var burda ona ağzım açık kaldı
Kckanne_123 BuseveMinigi evet hatta ben sadece ben mi okudum diye post açmıştım silindi postum şok olmuştum 😂😂
Kckanne_123 BuseveMinigi kesinlikle ayy neler görecek bu gözler daha 👀😂 bakmak istemiyorum ama merakımada engel olamıyorum 😂😂