MasalsMommy Ay gözlerime inanamıyorum bunlar nasıl postlar böyle? Bir daha happykidsteki cinsellik postlarına laf edersem 2 olsun ne kadar masummuş bizimkiler🤯🤯😂😂
BuseveMinigi MasalsMommy asla sesimi çıkarmam bir daha. Geçen zencili bi post vardı biliyor musunuz 😂😂😂 millet kaçırdım nolmuş diye meraktan ölmüştü 😂😂😂
Yolgosterenaplaa MasalsMommy biz evli insanlara laf etmişisiz burda küçücük kızlar var ya yazık 🤦🏻♀️
MasalsMommy HominiGIRTLAK Balkss Dilara61 Yolgosterenaplaa Yemin ederim ağzım açık okuyorum, şok oldum Ya yazık küçücük kızlar var
Kckanne_123 BuseveMinigi evet hatta ben sadece ben mi okudum diye post açmıştım silindi postum şok olmuştum 😂😂
HominiGIRTLAK MasalsMommy öyle çok yorum yapmıyorum happy kidste de adın aynı ondan tanıdım burda yorum yapayım diye açtım ama form bile daha terbiyeli …….yerleri kabul etmiyor -
Dilara61 MasalsMommy zorla vermiyorlar kendileri istiyo ve bunun sebepi anne baba cunki nasil yetisirse oyle gider terbiye vermemis 😂
HominiGIRTLAK MasalsMommy aynı şekilde yüzüm kızardı resmen okurken çok utandım yokmu bunların aileleri
[silindi] MasalsMommy Allah ıslah etsin biz.evli insanlar anlatınca utanırdık sevapları günahları kendilerinin ne yapalım 🤷🏼😃
MasalsMommy [silindi] Ya evli olup olmamaları mevzu değil ki. Küçücük kızlar var burda ona ağzım açık kaldı
Kckanne_123 BuseveMinigi kesinlikle ayy neler görecek bu gözler daha 👀😂 bakmak istemiyorum ama merakımada engel olamıyorum 😂😂