Sokaklambasi Medusa Aslinda olur da. Sonlara dogru o kadar canin yaniyo ki evde olursan amaan diyip birakabilirsin. Basinda hoca olunca birakamiyosun😂
melebek Sokaklambasi Evde ilk hafta çok iyiyim, ikinci hafta şımarmalar başlıyor, üçüncü hafta “aa unuttum” yalanını söylüyorum
Sokaklambasi Medusa Bu ben var ya bu ben herseyi yoluna koyucam. Hele biraz daha alt ust olsun. Bu sen misin 😂
enerciiiii Sokaklambasi yapicam ama katılın sizde muhakkak motive edelim birbirimizi her gün biri yazsın mutlaka diğer postlar fibi unutulup gitmesjn
Sokaklambasi enerciiiii Ben hastayim ziplamalari seyler yapınca basim zonkluyo su an 😂 Yarin iyi olursam yapicam kuzu.
Sokaklambasi enerciiiii sevim koooosss Medusa @etoile @kanalize hadi basladim ben geliyo musunuz askimsular
1eylul dnz23 değilim ama kızım 9 ay meme reddi yaşadı.Birçok emzirme danışmanıyla görüştüm onlar kadar bilgilendim 😄
dnz23 1eylul of çok kötü bir durum benim sütüm tamamen kesildi sadece pompayla sağıyordum biberonla veriyordum emmediği için artık süt yok 😞