Kızlar kızlar benim psikolojim alt üst oldu ne yapacağımı şaşırdım.
Bizim ev bina 3 katlı ama ben en alta oturuyorum 3 senedir gelin geldiğim ev zaten bakın aşırı temizim eşim çevrem bundan yakınır gözüm bir şeye takıldı mı illa bir pislik çıkar benim oturduğum mahalle hep bahçeli evlerle dolu bahçeler de odun vs oluyor ee kaçınılmaz son tabiki fare de oluyor 2 3 kapı ilerde ki komşunun evine girmişti görmüştük eşim ben vs tiksinmiştim o an bile birde kadın süriyeli çok takmıyor galiba her neyse şimdi benim evde de ben dışkısını buldum 1 kaç defa ama evi komple aradık kendini görmedik ses desen yok yani makinelerin arkasını felan da çektik ben korkarım hemde tiksinirim eşim kaynım kayınvalidem baktılar yok bulamadılar yapışkan sürdük gelmedi elimizle katmışız unutmuşuz sonrasında ben memlekette gittim içime sinmedi tine her yeri yapışkanla doldurduk ama eşim evdeydi ve hiç görmediğini söyledi ama ben dışkısını buldum ya zehirlersem bir yerde ölüyormuş sonra da kokuyormuş onu yapmak istemiyorum ben nasıl çıkıcam işin içinden iyice delirdm

bukii27 eve fare girmişse mutlaka ses duyarsınız geceleri yada gündüz bir tıkırtı, kemirme sesi. Erzak olan yerlere dikkat edersiniz. Bir kaç gün dinleyip takip edin illaki izini belli eder. Bir daha dışkı görmediyseniz belki çıkıp gitmiştir diyeceğim ama onlar yeri bile kazıyorlar yine gitmiyorlar 😕

bukii27 belki fare değildir ya bir böcek vardı dışkısı farenin dışkısı gibiydi o olabilir mi

bukii27 ay hamam böceğiymiş baktım şimdi netten.Bekarken annem tatile gitmişti ben de salonda fare dışkısına benzer dışkılar görmüştüm Allahım neler yapmıştım herkesi eve toplayıp evi arattırmıştım,ilaçlama yaptırmıştım,yapışkan çok acı veriyor diye yapmadım sonuçta onlar da canlı 🥹 sonrasında hamam böceği olduğu anlaşılmıştı belki sizinki de öyle bir şeydir

zarifhanim valla canım 1 kere duydum böyle tırmanır gibi bir ses zaten ondan sonra anladım fare var dedim ama birdaha asla duymadım ya da belki duymuşumdur başka bişey sanmışımdır diycemde takıntılıyım sürekli kulağım seslerde mesela gec saatte kadar otururum bebeden dolayı ama görmüyoruz da sadece eğer yanılmıyorsam 1 2 kere yapışkan izi vardı bir kaç yerde hani böyle sanki yapışmışta çıkmış gibi oda aklımı karıştırdı yerleri silerken farketmiştim yapışkan gibiydi ee 2 günde 1 yerleri siliyorum başka bişey olamaz diye düşünüyorum ya umarım şamslıyımdır ve kendiliğinden gitmiştir teşekkür ediyorum canımmm

1eylul eşimde onu söyledi ama sanmıyorum onların dışkısı yuvarlak farelerin ki sivri oluyormuş başı ay araştırmaktan kafayı yedim ya ne illet bişey

1eylul evet yapışkan çok acı veriyor ama aklıma ilk o geldi zaten yakalanmadı teşekkür ediyorum yorumun için yavrum

bukii27 rica ederim canım ama o hamam böceklerinin türleri var bak birinin gerçekten fare dışkısına çok benziyormuş dışkısı evi ilaçlayan kişiler söylemişti 😄

bukii27 kız genelde gece karanlıkta çıkar derler insanlar ortalıktan cekilince korkuyorlar diye. Evdeyse gece mutlaka bi tikirtisi biseyi kemirme sesini duyarsin. Gunduzde belki ortaya cikar devamli ses dinle cok hizli kactiklari icin etraftada goremezsin. Evde pisligi olduguna gore mutlaka girmistir ama belkide kendiliginden cikti gitti.

Cappuccino valla canımsın diyorum ya gece 3 4 bazen 5 o saatlerde yatıyoruz senin dediğin gibi yani illa bir ses felan duymamız gerekiyor ama yok acaba geliyorda bizmi duymuyoruz diycem evim öyle aman aman büyük bir ev değil şuana kadar illa görmem gerekiyordu ki inşallah görmem inşallahh gitmiştir yaa bu defa da aklıma şey takılır gelip gidiyorsa rahatlıkla nerden gelip gidiyor 🤦🏻‍♀️

bukii27 ay dimi bak o aklıma gelmedi. Her çıkışın bi girişi var yer yaptıysa kötü. Camdan olsa sağlam tel yaparsın girmez kapıdanda çok açık tutmadan hadi cözum bulursunda baska yerden kendine delik actiysa onu nasil gorucen. Bence sık sık dip köşe temizlikte bak tekrar pisligi cikacakmi. İcim rahat degil diyosan bi ilaclama firmasi cagir tamamen ilaclasinlar en azindan garanti olur. Diger cozumler yapistirici falan ancak kendisi gelirse bazen onada gelmiyorlar. Bizim eski oturdugumuz binada bodrum kata girmisti milletin kullanmadigi esyalar dururdu neler cektiler yakalamak icin hicbirine gelmedi sonra tamamen ilaclattilar

Cappuccino yalnız bütün yorumları ellerim titreyerek okuyorum 😂😂

Cappuccino zaten sonumuz ilaçlatma ya da taşınma kız evimden bile vazgeçtim ki ben evime eşyalarıma aşık bir insanım ama gözümde kalmıyor böyle oldukça gün içerisinde dolap içlerine baza altına felan bakıyorum ama yok.Yapışkana gelmiyor zaten kaç tane var evin içinde banamısın demiyor

bukii27 ben apartmanda 3. Katta oturuyorum. Aşırı temiz miyim hayır ama evim asla pis değil hergün süpürür silerim evimden 5 defa çıktı. Yapışkana yapıştı her seferinde. Şu evden çıkmak İçin gün sayıyorum

yesilgozanne ya bacım benimki gitmediyse yapışmıyorda yapışkana sen dışkısını içmı gördün birde ben temizlikte alakalı olduğunu düşünmüyorum yoksa benim evime sonlarda girmesi gerekir biliyorum çünkü takıntılıyım yani mesela yukarda kayınvalidem oturuyor onlar benim kadar değil ama maşallah böcek bile nadir görürürm orda

Dışkıyı nerede buldun ki ve yeni mi buldun

htcaydnn yok ya 2 3 hafta belli daha fazla mutfakta buldum tezgahın altındaki dolapta ve çekmece de çekmeceyi çektik yapışkan koyduk aynı şekilde dolaba da