bukii27 olsaydı tekrar gelirdi korkma orayı boş bırakmazdı
Binada kendime ait depom var ilk taşındığımda bende böyle dışkı buldum dedim fare dadandı buraya kaç defa yakaladım sonra bir daha gelmedi
Yani olsa sürekli dışkı bulursun

bukii27 ben dışkısını hiç görmedim hep mutfak dolaplarımın altında yapıştılar. İlk görmem de şöyle oldu; mutfak masasında oturuyordum dolap altından dışarı çıktı anında tekrar girdi. Ödüm kopmuştu🥺

Senin yüzünden rüyamda hep fare görüyorum 😂😂

1eylul postu ilk actigi gun esim yanimda otururken ayaklarini kipirdatinca fare sanip sicramistim 😆😆😆

1eylul ben duramazdım evde tekrar girer diye fena huylaniyorum. Kıyafetlere kadar tek tek silkeletip baktirirdim icinde olmasin ama ben yapamazdim😑😑

yesilgozanne ayyy Allahım sen öyle birşeyle tekrar sınama 🙄😒🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

1eylul hahah sen gel bide bana sor 😂😂🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😒

Copper ah ah gel bide bana sor bakalım dolaplara okdr eşime açtırdım ben açamadım aniden karşıma çıkar diye oğlumu da yanımdan ayırmıyordum ama yok görünmüyor

bukii27 ay canım insallah gitmistirde bidaha yolu bulamaz yinede tetikte ol sen bir sure

Hamam bocekleri çok yumurtluyor onun yumurtasidir o . Siyah böle hap gibi oluyo . Fare değildir

Copper ay inşallah canım benim ya kız gözüm sürekli yerlerde dolaplarda kafayı yedim