Bir şey olmuştu Pelin hanımın adamları Yusuf’u yakalamıştı.. bir şeyler yapmış olmalıydı aksi olamazdı. o beni asla bırakmazdı. Gözlerinde görmüştüm yeni bir hayatı heyecanı aşkı..
koşup telefona sarıldım..
yusuf’u aramalıydm. belki de benden önce gidip herseyşn tam olduğundan emin olmak istemişti.
aradım , aradım….
aradığınız numara kullanılmamaktadır diyordu..
ama hayır . yeni hatlarımız yeni telefonlarımız herşeyimiz tamamdı.
..
dışarı çıkıp yere oturdum… kaç gün orda oturdum nekdar ağladım hatırlamıyorum bile…
şuracıkta ölsem kimsenin ruhu duymaz kimsenin umrunda olmazdım.
sahi neden bu kadar yalnızdım.
neden beni kimse sevmemişti..
yusuf seviyordu ama beni. biliyordum. dönecekti…
yavaş yavaş ayağa kalkıp içeri girdm. mutfağa gidip bir bardak su içmek , boğazımdaki Kuruluğu gidermek istedim … oradaki beyaz bir mektup dikkatimi çekti bunu daha önce görmemiştim /. Selim’e yazıyordu üstünde … bu Yusuf’un el yazısıydı elim titreye titreye mektubu aldım ,
okuyacaklarından gerçekten korkuyordum..
yavaşça mektubu açtım Selim diye başlıyordu beni affet hayır affedilecek ne yapmıştın ki , beni affet yazıyordu …
gözyaşlarım yavaş yavaş yanağımdan süzülmeye başladı…..
… selim , beni affet..
hayat şartlarım aile yapım ne seni nede bu ilişkiyi kaldırabilirdi. sana karşı hiçbirsey hissetmemiş değilim. ama bir sonumuz yoktu ve gerçekçi olmak lazımdı. benim hayallerim var ve bu hayallerimde senin gibi birine yer yok.
sana yeni bir hayat kuracak kadar para bıraktım.. Hayal dünyasından sıyrılıp gerçek aşkı bulman dileğiyle …
…
yusuf
karanlık yol … bölüm 14 ✈️✈️
bitterdelisi24 iyi en azndan paranın hepsini almamış 😂😂 bir yerde iyi oldu gay fantazi okumak istemezdim 😁
TombulHatun bende Yazıcaktım ama çoğu istemedi ya vazgeçtim:)))
bitterdelisi24 ben istiyordum. Ama
Ayyy olay bitti gibi oldu bakalim ne olacak devamında 😀
bitterdelisi24 paranın hepsini niye almazsın ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😁😁
etoile bende :) ama çoğunluk gay ilişkisi sevmedi napim 😂😂
Elisam2022 sona yaklaştık bitti sayılır artık 😊
superisi_ insanlık etmiş kıyamamış :)))
bitterdelisi24 bende olur demiştim ama okuyunca kusmam geldi 😂😂😂
TombulHatun işte öyle dediniz beni soğuttunuz :)
bitterdelisi24 boşver böyle güzel ya 😂
TombulHatun tamam devam ozaman 😅😂
bitterdelisi24 helal olsun adam gibi adam bu devirde böyle insanlar var mı paranın hepsini götürmemiş😄
Afrodit tabi delikanlı ya 😂😂😂😂 herkes oraya takılmış yanlız :))) bırakmadan gitse daha mı iyiydi 😂
bitterdelisi24 Nasıl ya bu kadar mıydı 😌
Elisam2022 E kaç bölüm oldu baksana
bitterdelisi24 Kiz 14 bölüm olmus sanki 50 oldu 😀
Elisam2022 yeter da :))
bitterdelisi24 bitti mi bu son muydu