Aile sırrı 🤐🤔🤫
Edademircan boşver..
superisi_ peki peki
Medusa ay nasıl öğrendiniz sonra ne oldu
Medusa al işte ya 10 sene iki kadını da idare etmiş. Kesin yengen de çok mutludur bilmeden önce
belladonna amiiinnn Allah’tan tek dileğim o zatennn
ZRaporu Benim yokta eş tarafımda var. Eşimle birlikte aynı anda öğrenmiştik. İlk evlendiğimizde şehir dışından erkek kuzeni onlara çağırdı. Biz gidene kadar kuzeni alkol almaya başlamış bile biraz kafası güzeldi. Ben çocuklarını severken dedim, ay ne çabuk büyümüşsün kocaman olmuş diye. Kuzeni birden atladı, kimbilir diğeri nekadar oldu nasıl oldu. Ben eşime baktım başka çocuk yokki varmı dedim, eşimde yok başka anlamadım dedi. Eşim üstüne gidip sorunca evliyken başka birinle birlikte oluyo, çocuk doğuyor ve çocuğu birine evlatlık veriyorlar. En tuafıma gidende bu durumu karısınında bilip gayet normal karşılaması oldu. Sen nasıl halen evli kalabildin kabullendin dedim. Napim kızım benim kocam yakışıklı kuyruk sallamasalardı kocamda gitmezdi dedi. O an eşimde bende o kişilere öyle gıcık oldukki, o gece orada kalacaktık eşim kalmak dahi istemedi, başkasınada ugramamiz gerekiyor deyip cikip otele gitmistik. Cok vicdansizca bisey
- Düzenlendi
belladonna O kadın anneme facebooktan yazmıştı. Kardeşinizi başımdan alın peşimi bırakmıyo diye ayyy. Annem şok😂 Yengem şeytandan 5 dk sonra doğmuş biri olduğu için kimse karışmadı açıkçası. Hatta yaşadıkları yerde bilmeyen yok, kendi de biliyordur belki. HurremSultan
Medusa ben bile şok oldum annen nasıl şok olmasın 😁 şu anda dayınla yengen evli ama değil mi
ZRaporu Sadece filmlerde olur sandığım bir çok olaya ailemde şahit olduğum için bir kaç kere hayatımın şokunu yaşadığım oldu. Bu arada hoşgeldin 🥹
belladonna yüz kızartıcı bir şey değil ama ☺️
HurremSultan adam kızı istismar mı etmiş diğer şekil yazamadım kızda onun öfkesiyle mi adamın bebeğini boğmuş yani ayy Rabbim korusun çok çok zor bir durum
1eylul aaa o zaman iyi
belladonna Evet evliler. Biz ailecek görüşmüyoruz miras davalarından dolayı, bu olay olalı baya olmuştu. Hala aldatmaya devam ediyordur ama yani.
Ay daha neler var da yazamam ifşa olurum biri görürse djdnndjd bunu bilen pek yok diye yazdım 😂
HurremSultan söylersem ooooo 😂😂
Rouge aşk olsun ne var işim yok bişey yok cok hoş skdkdkd
Mom88 yok adamın karısı sokmuş bildiğin koynuna
HurremSultan canım o kadar sıkkın ki elim bildirimlere cevap vermeye gitmiyor yorumları sadece begeniyorum ama burdan belirtmiş olayım içime sinmiyor sadece begenmek cidden modum düsük canım cok sıkkınn😞hic bisey yapamıyorum yorumları da okuyamıyorum
Rouge aşkım nolduuu hayır olsunn