belladonna Medusa ben bile şok oldum annen nasıl şok olmasın 😁 şu anda dayınla yengen evli ama değil mi
Medusa belladonna Evet evliler. Biz ailecek görüşmüyoruz miras davalarından dolayı, bu olay olalı baya olmuştu. Hala aldatmaya devam ediyordur ama yani. Ay daha neler var da yazamam ifşa olurum biri görürse djdnndjd bunu bilen pek yok diye yazdım 😂
zarifhanim ZRaporu Sadece filmlerde olur sandığım bir çok olaya ailemde şahit olduğum için bir kaç kere hayatımın şokunu yaşadığım oldu. Bu arada hoşgeldin 🥹
Mom88 HurremSultan adam kızı istismar mı etmiş diğer şekil yazamadım kızda onun öfkesiyle mi adamın bebeğini boğmuş yani ayy Rabbim korusun çok çok zor bir durum
Rouge HurremSultan canım o kadar sıkkın ki elim bildirimlere cevap vermeye gitmiyor yorumları sadece begeniyorum ama burdan belirtmiş olayım içime sinmiyor sadece begenmek cidden modum düsük canım cok sıkkınn😞hic bisey yapamıyorum yorumları da okuyamıyorum
Rouge belladonna evet teşekkür ederim hepinize cidden iyiki varsınız ve böyle zamanda insan daha cok anlıyor ihtiyac duyuyor 🫂❤️ @superisi_ @belladonna @Medusa @aykirikadin @etoile @HurremSultan kabinizden öpüyorum💕
Rouge Medusa teşekkür ederim canım bazen diyorum ki ac fake hesap ordan dök içini ama üseniyorum yapamam sacma yani