superisi_ dediğim gibi ailemle farklı illerde yaşıyoruz o yüzden fazla görmüyorum. Anca bir düğün olur ya da bir akrabaya gidince eşiyle o da gelmiş oluyor. Öyle olduğu zamanda kadın erkek ayrı oluyor sadece karısını görüyorum.
Erkekler hisseder mi??
- Düzenlendi
Yetoooooooyaaaaa İyi bari
superisi_ 2 yıl önceydi yanlış hatırlamıyorsam. Annemle çarşıya gitmiştik. Lavaboya gitmişti. Bende onu bekliyordum. Pat diye karşıma çıktı ne yapıyorsun burda ne zaman geldin falan dedi müsaitsen birgün bi yerlerde dolaşalım birşeyler içelim dedi. Ne alaka ya dedim utanmıyor musun sen evlisin ben evliyim böyle birşeyi nasıl teklif ediyorsun dedim??
Yetoooooooyaaaaa ay Allah korusun ya . Valla cok korkunç
Yetoooooooyaaaaa İsteği ne zaman attı sana yeni mi? Bak hala seni rahat bırakmıyorsa ortaya çıkması çok uzun sürmez. Eşine şimdi anlatsan çok büyük olay olur keşke en başta söyleseydin
belladonna kız valla çıkar akrabayız sonuçta 🥴
superisi_ hasta gibi madem peşimi bırakmayacaktın önceden neden ayrılalım dedin ki haksız mıyım?
Medusa 2 gün önce istek attı bu kim dedi işte annemin kuzeni olan abi dedim isteği sildi zaten ama bişey demedi bende bu kim niye istek atıyor diye sordum dedi 🤦🏻♀️
belladonna evli ve 3 çocuğu var 🤦🏻♀️
Yetoooooooyaaaaa iyi ki demis bence
- Düzenlendi
superisi_ lafın gelişi dedim onu ama şuanda şükrediyorum. Yazık eşine ne şiddetler uyguladı karısı defalarca kadın sığınma evine gitti. Şimdi korkudan ses çıkaramıyor çünkü en ufak şiddetinde polis onu hapse atar. Keşke eşi bunları yaşamasaydı onun adına çok üzülüyorum 😏
Yetoooooooyaaaaa Cesarete bak hala yaa manyak mıdır nedir. Ortaya çıkarsa napacak acaba hiç mi korkmuyor
Yetoooooooyaaaaa sen de tam adamını bulmuşsun 😁😁😁
Yetoooooooyaaaaa piissss. Allahtan aynı şehirde değilsiniz
- Düzenlendi
belladonna konunun buralara kadar geleceğini bilseydim konuşur muyum 🥴
belladonna çok şükür ya karısına üzülüyorum sonuçta evlendi çocuğu var ama aklı hâlâ eski konuştuğunda 🤦🏻♀️
Medusa korksaydı istek atar mıydı kız 🤦🏻♀️
Yetoooooooyaaaaa işte insan bilemiyor ki olmuş bir kere
Yetoooooooyaaaaa senden başka kimlere neler yazıyor birde o var
- Düzenlendi
Yetoooooooyaaaaa takıldığını anladım da İyiki öyle olmamıs . Kıyamam ya . Yazık günah kadına