kanalize TombulHatun evet o yüzden çok saygı duyuyorum hiç kolay değil bazen evde kafasıyla konuşuyordu hesap yapıyordu babam beynen çok yorucu bir iş ve bana hangi meslekte başarısız olursun deseler muhasebe işini yapamam derdim 😊
TombulHatun kanalize bzan bende diyorum ya bedenim yorulsa yatar dinlenirim ama bu öyle değil biz bide 2 muhasebeci öf evde ne hesap kitap dönüyo tahmin edersin 😂😂
Sokaklambasi Afrodit e sen bu isin pazarindasin ndkdkdkdk nedne daha once soylemedin sendne alirdik 😛😛😛😛😛😛😛😛
dnz23 kanalize ben bi mağazada yöneticiydim ama şu an çalışmıyorum bebişim olduğu için eşim de bir şirketin pazarlama departmanında
demetdonmez kanalize Trendyolda satış yapmak vs cidden güzel kar getiriyor bu arada ama muhasebe vergi şirket felan lazım belki bir gün olur neden olmasın 🫶🏻
Aselparlaa kanalize benim kadın giyim işletmem var sosyal medya üzerinde . Eşim polis memuru.ikimiz dış ticaret mezunuyuz ☺️
kanalize Aselparlaa hayalimdeki meslek diyebilirim yani hergün kargo geliyor kıyafete dayanamıyorum kendi mağazam olsa keşke🤭 eşlerimiz meslektaş Allah korusun hepsini🥰
dertlianneninbiri kanalize ben iktisat mezunuyum muhasebeci suan calismiyorum dogum sonrasi biraktim insallah geri donmek istiyorum.esim fabrikada bakimci
Sedaa kanalize ben atanamayan bir görsel sanatlar öğretmeni 🎨 eşim ekskavatör operatörü, aynı zamanda ek iş olarak hem araba hem arsa alım-satımı yapıyor.
aslanprenses kanalize ben öğretmenim ama idarecilik yaptım daha çok. Eşim de bir şirkette müdürlük yapıyor.
mca kanalize inşallah 🤍 ama şu an Kendi mesleğimi yapmıyorum doğum fotoğrafçılığına başladım ilerlemeyi düşünüyorum Allah’ın izniyle 🌸