demetdonmez kanalize Trendyolda satış yapmak vs cidden güzel kar getiriyor bu arada ama muhasebe vergi şirket felan lazım belki bir gün olur neden olmasın 🫶🏻
Aselparlaa kanalize benim kadın giyim işletmem var sosyal medya üzerinde . Eşim polis memuru.ikimiz dış ticaret mezunuyuz ☺️
kanalize Aselparlaa hayalimdeki meslek diyebilirim yani hergün kargo geliyor kıyafete dayanamıyorum kendi mağazam olsa keşke🤭 eşlerimiz meslektaş Allah korusun hepsini🥰
dertlianneninbiri kanalize ben iktisat mezunuyum muhasebeci suan calismiyorum dogum sonrasi biraktim insallah geri donmek istiyorum.esim fabrikada bakimci
Sedaa kanalize ben atanamayan bir görsel sanatlar öğretmeni 🎨 eşim ekskavatör operatörü, aynı zamanda ek iş olarak hem araba hem arsa alım-satımı yapıyor.
aslanprenses kanalize ben öğretmenim ama idarecilik yaptım daha çok. Eşim de bir şirkette müdürlük yapıyor.
mca kanalize inşallah 🤍 ama şu an Kendi mesleğimi yapmıyorum doğum fotoğrafçılığına başladım ilerlemeyi düşünüyorum Allah’ın izniyle 🌸
Aselparlaa kanalize kesinlikle öyle 😂 en güzelidir her sattığın üründen kendine de alabiliyor olman 😂 Aminnn inşallah 🤲🏻
kleopatranizzz kanalize ben anasınıfı öğretmeni eşim muhasebeci 2. Çocuktan sonra bıraktım şuan da ev hanımligi modu açık 🤣🙃