delihatunum morbulutlargercek kilomda var nasıl yapıcam bilmiyorum aynalı dolabım var ama o oda buz gibi eşim evde nasıl yapıcam 🤣🤣 kaldım böyle ağda yapıcam diye
morbulutlargercek delihatunum bence o odaya gir bir an önce hallet😂 üşüme bahanesiyle çabucak bitirirsin ama ağdan kaynar suda dursun çabucak soğursa donar hallet gel haber bekliyorum 😅
morbulutlargercek delihatunum ağdan yeterince sıcak değil mi çok akışkan olması gerekiyor don don olmayacak
morbulutlargercek cicek54 galiba bu işe ne ile başlarsan ona alışıyorsun ben ılık ağdayla başlamıştım jiletin rahatlığını hiç bilmediğimden dayanıyordum acısına git gide acı eşiğim de arttı
cicek54 delihatunum kesinlikle katılıyorum cesaret bekliyorum bnde kuaföre de gidemiyorum hem utanıyorum hem canım acır diye de korkuyorum 😏
Askkadini delihatunum bende jiletle alıyorum oyle kalin gelmiyoki kilim bqcaklarim ince bikini koltuk altı biraz kalin sadece ama ben genelde her ilişkiden önce dus aldigim icin her dusta temizleniyorum boylesi daha mantikli deilmi ?
morbulutlargercek delihatunum mesela ben elime aldığımda elimi yakıyordu sıcaklığı, hangi bölge için kullanıyorsun şuan canım
morbulutlargercek cicek54 başta kuaförde utanıyorsun ama insan alışıyor biz ilk gidiyoruz tamam ama onların işi bu günde kaç kadın görüyorlar😂 bence ağdaya geçmek istiyorsan kuaförle başla bir kez git sonra kendin de alabilirsin evde
delihatunum cicek54 acısından utanmayı unutursun 😂😂 ben lazere gittim 2 seans zam yaptılar diye gitmedim bidaha salak gibi 🤦🏼♀️ bende çok utangacım ama acısından unutuyordum 😂
morbulutlargercek delihatunum önce üst kısımlarına yap sonrasında ağdan biraz ılır alt bölgeyi alırsın 😂 ayyy kendimi kuaför gibi hissettimm 🤦🏻♀️😂
cicek54 delihatunum lazerde peki acı oldu mu kendimi bildim bileli hep jilet kullandım aşırı sertleşti ağda ya da korkuyorum jiletle uğraşıyorum sureekli
delihatunum morbulutlargercek lazere gittiğim için üstlerde fazla yok alttan başlamam lazım şuan sıcak suyun içinde duruyor
rihannaa Belki 100 kere denemişimdir şu bikini bölgesi ağda işini yok üstler tamam zar zor ama altlar etimi çekiyo sadece.. yapabilenleri ayakta alkışlıyorum 👏🏻👏🏻
morbulutlargercek rihannaa eğer çekme hızın orta hatta az düzeydeyse yalnızca etin çekiliyor ama bir anda hızlı şekilde çekildiğinde hepsi geliyor🙈 ama tabi enn can yakıcı kısmı da orası
delihatunum morbulutlargercek ılık ağda olmadı diye kalıp ağda sürdüm anasını satayım öldüm öldüm acıdan bende tersten çektim zorla çıkardım çok acıdı 😭😭😭 sokarım ağdasına 🤣🤣
rihannaa morbulutlargercek o zaman ben kendime kıyamıyormuşum demekki 🤣 ama hızlı çekiyorum ya bence 🥲 bence kilo ilede alakalı iyi gerdirmek lazım eti