Eşimle Allah nasip ederse cocuk istyoruz geçen hafta 4,5 gün her gün boyunca sırt bel ağrım oldu ama cok yogundu agrı en ufak bi iş yaptıgımda agrıyordu bugun ise adetime daha 2 hafta yani 15 gün var ama bugun aynı adet sancısı olur gibi kasıklarımda felakat bir ağrı oluştu bi saat sürdü gecti akıntılarımda cogaldı uykum geliyor yorgunluk var embiryo yerleşirken bu ağrı oluyormuşsizce hamilemiyim ?

Bhrsb

Bhrsb bence hamilesin. Ben gecen ay adetsiz hamile kaldim ama belirtiler ayni senin gibiydi belim cok agriyordu her an uyumak istiyordum bide benim goguslerim felaket sekilde agriyordu ama Maalesef dusuk yaptim ☹️
    Insallah hamilesindir rabbim hayirlisini versin insallah
    Biraz daha bekle gecikme olunca test yaparsin emin olmak icin

Rabia hadi ya geçmiş olsun canm İnsallah bakalım 🙏🏻 Dusuk yaptığını nasıl anladın peki ve ne kadar zaman sonra ?

Bhrsb ben bir pazar gunu hamile oldugumu ogrendim test ile sonra hastaneye gittim kan vermek icin hersey iyidi ama 3 gun sonra leke geldi acile gittim kan aldilar tekrar ve kotu oldugunu soylediler ondan sonraki gun dusugumu gerceklestirdim ama cok aci cektim cok kotuydu Allahim kimseye vermesin insallah