Yolgosterenaplaa Yorumcu123 😂😂 valla bende öyle yoldan çıkmış bunlar anacım orada bir ayin düzenleyip okuyup üfleyelim buraya
Emsa12345 nur_34bal hhahhahh ay koca gidiyehhhh elden nası korktun kıyamam napim be senin kocanı pislik senin nasıl biri oldugunu görsün nasıl yırttıgını anlattıgını görsün
Edepyahu Emsa12345 biz yarraklar sevmiyoruz helalinden olanı seviyoruz bir kişi sizin gibi sikilmedik köşe başı bırakmadık sonrada gelip burda acaba hamile miyim diye aglamadik kasarrrrr 😀
Edepyahu nur_34bal öyle ar damarları yırtık kızlar var ki görünce kendimden utandım farkettiyseniz bizde onlarla laf yarısına giriyoruz vizede yakışmıyor bu laflar ama dinsizin hakkında imansız gelir bunlar bu dilden anlıyor yırtıklar
Yorumcu123 Yorumcuanneniz kayboldum girdapta gırtlağa kadar mı dersin 💩 bulaşanimi anam bu gözler neler görecek daha acaba 😂
eyegze Emsa12345 ben senin happy kids te kim olduğunu çok iyi biliyorum. Gerçek yüzünü gösterecem herkese Happy kidste
Edepyahu nur_34bal senin bokun olamaz o böyleleri gerçekten varmış ben kocama güveniyorum ama bunun gibiler yüzünden insan korkuyor bunlar aç köpekler gibi babamı koysam kapıya alır bu kaşarlar
Yolgosterenaplaa Emsa12345 ayy nasıl korktum bir bilsen aman atma kocam ne güzel laf sokmuşsun diye alnımdan öper mazallah 😂 kızım deli misin neyle tehdit ediyorsun sanki cok korktuk gercekten