eyegze Emsa12345 ben senin happy kids te kim olduğunu çok iyi biliyorum. Gerçek yüzünü gösterecem herkese Happy kidste
Edepyahu nur_34bal senin bokun olamaz o böyleleri gerçekten varmış ben kocama güveniyorum ama bunun gibiler yüzünden insan korkuyor bunlar aç köpekler gibi babamı koysam kapıya alır bu kaşarlar
Yorumcu123 Yorumcuanneniz kayboldum girdapta gırtlağa kadar mı dersin 💩 bulaşanimi anam bu gözler neler görecek daha acaba 😂
Yolgosterenaplaa Yorumcu123 😂😂 valla bende öyle yoldan çıkmış bunlar anacım orada bir ayin düzenleyip okuyup üfleyelim buraya
Yolgosterenaplaa Emsa12345 ayy nasıl korktum bir bilsen aman atma kocam ne güzel laf sokmuşsun diye alnımdan öper mazallah 😂 kızım deli misin neyle tehdit ediyorsun sanki cok korktuk gercekten
Yolgosterenaplaa nur_34bal aynen . Biri bana bunları söyleyecek yerin dibine girerim uygulamayı siler insanlardan utanırım ben .ama bunlar hala laf söyleme peşinde bide gülüyorlar yok kocanı yolla diye ar damarları çatlamış bunların
Dilara61 Yolgosterenaplaa kiz bunlarda ar damar ne gezin bunlarda gavur damari var hos onlar bunlarda daha edepli 😂😂😂
Edepyahu Yolgosterenaplaa haph kidsde hemen kaldırıyorlar millet utanarak özel birşey sorsa burnundan getiriyorlardı ama bunlara bak cehennem yolcuları