Yolgosterenaplaa Emsa12345 ayy nasıl korktum bir bilsen aman atma kocam ne güzel laf sokmuşsun diye alnımdan öper mazallah 😂 kızım deli misin neyle tehdit ediyorsun sanki cok korktuk gercekten
Yolgosterenaplaa nur_34bal aynen . Biri bana bunları söyleyecek yerin dibine girerim uygulamayı siler insanlardan utanırım ben .ama bunlar hala laf söyleme peşinde bide gülüyorlar yok kocanı yolla diye ar damarları çatlamış bunların
Dilara61 Yolgosterenaplaa kiz bunlarda ar damar ne gezin bunlarda gavur damari var hos onlar bunlarda daha edepli 😂😂😂
Edepyahu Yolgosterenaplaa haph kidsde hemen kaldırıyorlar millet utanarak özel birşey sorsa burnundan getiriyorlardı ama bunlara bak cehennem yolcuları
Canselk Emsa12345 Yağ gibi üste çıkmak buna denir 👌 Biz nefsimizi evlenene kadar tuttuk, evlendikten sonra da yaptığımız herşeyi hikaye anlatır gibi anlatmıyoruz. Sizin yaptığınız rezillik.
Emsa12345 Canselk iyi halt ettiniz madalyonmu verelim bu ne ya sizene ya en cok ahlakdan bahsedenlerdir en buyuk ahlaksızlar hiç şaşmaz 😘
Canselk Emsa12345 Kimseden madalyon bekledik diye yapmadık, olması gereken oydu onu yaptık. O sevgilim diye güvendiğiniz insanlar işlerini gördükten sonra sizi bırakınca görüşürüz 👋
Canselk Emsa12345 ailene yazık. Armut dibine düşermiş diyecek bişi yok. Yeni nesli sizler bozdunuz zaten.