Şu happy kids tayfası
Elifn_ gel kız gel asıl eğlence burda 😂
Hanımlar bu kadar abartmasanız mı acaba? Bu denli gerginlik lüzumsuz gibi
Anladım ki burda herkes kendi çapında saygılı bir şekilde takılıyorken *anne diye nitelendirdiğimiz bir grup gelip güya “had bildirmek” adı altında kendi fantezilerini içlerindeki boşluğu doldurma isteklerini başka kadınlara saldırarak kendilerini tatmin etmeyi görev edinmiş. Üstelik buranın admini de önemsemeden yapılan hakaret küfür ve saldırılara sessiz kalmış. Neden geldiniz? Merak ettiğiniz için. Neden hala burdasınız? Hoşunuza gittiği için. Neden başkalarına saldırmak istiyorsunuz? Çünkü evdeki bebeğiniz umrunuzda değil baktığınız bile yok iki gırgır bir vırvır 2 forum birden gezip boş boş dolaşıyorsunuz. Gidin evinizle kocanızla çocuklarınızla ilgilenin size mi kalmış kimin ne b.k yediği her yeri siz kirletmişsiniz ağzı bozuk pislikler
Camasirsepetidolu konuş dinliyorum
https://hizliresim.com/mgNfT6
Camasirsepetidolu aaynen oylr mahalle agzlarıyla olmayan ahlaklarını veriyolar
Canselk sizin elinizde de büyüyo cok buyuk lokmalar bunlar
Heyooo 😂😂😂agza bak agzaa
@NaimeYilmaz şu diğer uygulamadan gelen kadınlar dün geceden beri hakaret ediyorlar demedikleri kalmadı defolsun gitsinler mahvettiler burayı gerekeni yapın lütfen
Lalderiin ben böyle ev hanımı hiç görmedim pesss
Asklepios bak bakalım kimlerle bir olup saldırıyorsun insanlara… Hepsinin ağzı bozuk küfür küfür üstüne sen de hakaret etmişsin bana çöp desen nolur demesen nolur? Hadi bu kızlar hatalı bu kızlar tü kaka siz nesiniz şu an? Anne mi? Güldürmeyin beni kocalarınızın haberi var mı bu forumda yazıştığınızdan? Eminim yok 😏 duysa napar? Anlatsana asıl ben seni dinliyorum
Heyooo sizi on kere cebimden cıkartırım boyumla fizigimle yüzümle aglarsın oturur aynaya bak bakalım patatesss
Heyooo masallah baya genişmiş
Brownie kuduran belli mahalle karıları bastı burayııı
Heyooo he heeee
Emsa12345 😏 burda sizi eleştirmişler de kendileri zaten hep cinsellik postlarından çıkmayan tipler önce post sahibini eleştirip linç ederler sonra o postun altında kendi fantezi dünyalarını ortaya sererler sonra da aaa biz öyle şey yapmayız deyip inkar ederler. Burda da yapmışlar işte bolca 🤫 bırak zevk alsınlar giderler sonra (evde mutsuz tipler bunlar ellemeyin yazıktır)
Brownie kes sesini ya işine bak
Camasirsepetidolu aynen oylee anlattıkları gbi biri olsalar burda işleri olmaz cogu kocası tarafından aldatılan evde sadece bakıcı temizlikçi görevin gören umutsuz ev kadınları bu ceneyle adamlarada yazık