Yolgosterenaplaa Emsa12345 yanarsak da bizi söndüren belli sizleri söndüren belli değil onu napalım 😉
2cocukannesi Emsa12345 helalim olan kocamla yapıyorum en azından sizler gibi ortalığa vermiyoruz. Kıysaladığınız şeyden utanın 🥴
Caglarass yavruceylan En azından bizim tarafımız belli. Senin ne bok olduğun belli değil. Bide gelmiş bokunu bize sıçratıyo hoşşt 😄
Tubi Emsa12345 Yavv hee tamam anladik gidin kime veriyorsaniz verin sonra da anlatirsiniz burada marifetlerinizi…
Fitnecifitnat yavruceylan yavruceylan seni zıplatırım fazla açılma istersen 😂 happykids tayfası bitmez çoğalır cCc
Ulkukrts yavruceylan hayatımda bir çok insanin güzel başarılarıyla övündüğünü gördüm de çok fazla s.k gördüğü için övünende ilk sende görüyorum
Yolgosterenaplaa yavruceylan ay keşke bizim gibi olsaydın valla bak . Bu kadar geniş miğdeyle yaşamak zor olmuyor mu . Gerçi alttan dolduran vardır seni
yavruceylan AntisosyalMam evet anneyim dunyalar sekeri bi oglum var cok atesli bi sekilde yaptikkk 🥳🥳
Dewamke yavruceylan Emsa12345 kuş kadar beyninizle göt vermeyi biliyorsunuz sadece . Bunuda burda fazlasıyla ispatlıyorsunuz😁 Boş yapmayın laf kalabalığı yapmayın insan zayiat ları siziiiii sizi gidi oksijen israfları siZiiiiii 🤮😁😁
Zeeynep yavruceylan sana bi sokarsam yerinden kalmazsin pislik o… yuruuuu anca gidersin hangisene gidersen artik