akspnr yok gibi ben göremedim 😔 Rabbim tez zamanda bi evlat nasip eder inşallah size Amin 🤲

Afrodit fotoğrafa tıklayıp büyüttüğünüzde göremiyor musunuz gerçekten ya ben neden görüyorum ☹️

lanjalee fotoğrafa tıklayıp büyüttünüz mü acaba direk bakınca görünmüyor zaten benim mi gözlerimde sorun var yoksa görmek istediğim için mi görüyorum 🥹

Esmer_hatunnn dün de böyleydi çatlatma iğnesi oldum işte. Acaba ne kadar güvenebilirim şuan bu teste bilmiyorum ki

akspnr çatlama iğnesi bildiğim kadarıyla silik çizgi negatif te olsa görünebilir miş kan testi bence en net sonucu verir güzel haberlerle gel 🫶

Esmer_hatunnn bunu ilk kez duydum. Çatlatma iğnesinin etkisi geçene kadar pozitif olur diye biliyorum ben

akspnr efektli resimde çok yaklaştırınca belli belirsiz var gibi de ama emin olamadım bence gidip bi kan verin hemen yine de 🌺

akspnr bir kaç gün bekle sonra tekrar yap varsa daha net çıkar

akspnr inşallah canım benim yok ne yorması estağfurullah 🌺

akspnr Bilirim inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻

akspnr çatlatma iğnesi beta HCG içerir 14 gün içinde yapılan testler yanlış çıkar adet gecikmesi olunca yap net sonuç alırsın inşallah hamilesindir 💐