Mavisbiri çocuk olduktan sonra cinsel hayat sekteye uğruyor bence her iki taraf içinde ki doğuma girdiyse eşiniz o baya psikolojik olarak daha fazla etkilemiştir muhtemelen daha öncesinde böylemiydi cinsel hayatınız ? Ona göre bu konuyu değerlendirin ama doğum sonrası bazı evliliklerde böyle bir problem oluyor. Benim eşimde ilk doğumumda yanımdaydı sezeryan olmuştum üstelik bütün süreci gördü bizimde cinsel anlamda sıkıntılarımız oldu uzunca bir süre 7-8 ay kadar ben soğudum o uzak durdu gibi sonrasında aştık bu durumu. Belki eşiniz cinsel anlamda böyle bir şey yaşıyor olabilir he ama kaldı ki size böyle kalp kırıcı geri dönülmez sözlerle ifade etmesi hepten yanlış ve hatalı arkadaşın dediği gibi çift terapistine ikna edin. Boşanmayı düşünmeden önce
Eşimle boşanmak üzereyiz bebeğim 4 aylık ne yapabilirim
Mavisbiri öncelikle eşine söyle insanlar o 15binle ev geçindirip kira ödeyip çocuk okutuyor adam 2 ev 2 araba kredisi ödeyip eline 15 kalıyor hala karısının çalışmasını istiyor sen ptur3 çocuğuna bak demek yerine çok ağır konuşmuş şu sözlerden sonra cinsellik konusuna girmiyorm bile ama bi çift terapisi şart sizi çok yıpratır
Mavisbiri çok ağır konuşmuş. Bu laflardan sonra istediği kadar seni seviyorum desin. Siz hemen affettikten sonra ne degisir ki. Hiç kustunuz mu? Kizdiniz mi bu laflardan sonra? Biz eşimle ne kavgalar ettik ne lavglar. Ama asla bana sen benim hatamsin keşke seninle değilse başkasıyla evlenseydim demedi. Bunu nasıl bu kadar rahat söyledi ya aklım almadı çok üzüldüm okurken. Ona karşı bir duvar or lütfen ve kendini değerini keşfet. Bak o zaman nasıl peşine kuyruk oluyor. Sen gizem yarat gizemli olan dikkat çeker. Sadece cinsellik için demiyirum. Seni merak etsin
TombulHatun cidden çok üzüldüm. 100 milyar alıyor adam hala karisina çalış diyor. Benim kocam düz memur bu paranın dörtte birini almasına rağmen ben çalışırsam sana vermem yer içerim diyorum 🤯
- Düzenlendi
HurremSultan ya bende şok oldum okuyunca benim eşim kendi evim olsada keşke senin çalışmana gerek kalmasa diyor, deseki sen sosyalleşmek için kendin için çalışmak istiyorsan çalış adamın gözü aç 100 ben alıyırum 30da sen getirsen diyor 100 bin alan kadın alsaydım diyor parası için mi evlenmiş ben çok üzüldüm
TombulHatun bende üzüldüm ya. Eşine kizmaktan çok kadınin yaşadığı şey benim bile ağrıma gitti ne tuhaf insanlar var ya. Keşke en başta görsek nasıl cikicaklarini
Mavisbiri keşke eşini doğuma sokmasaydın canım. Ben sezaryen olduğum halde eşim çok istedi izin vermedim. Doğuma şahitlik eden erkeklerin çoğunda cinselliğe yönelik soğuma oluyor.
1eylul ettim kabul etmedi
akspnr ne yapsam yada o ne yapsa boş gibi bırakıp gitmek istiyorum bebeğim olmasa
belladonna konuşmaya çalıştıkça kaçıyor sonra psikolojim iyi değil sende sabah 9 akşam 4 çalış insanlara laf anlat anlarsın evde huzur istiyorum diyor
minion çok haklısın bu yılda buna yönelicem
HurremSultan tabiki kustum kızdım bu laflar af edilirmi sadece günlerdir suratın beş karış bir daha söz verelim kavga etmeyelim diyor ama ilişkide değişen bir şey yok adım atmıyor umudum her an kırılıyor ki 1 buçuk yıl çalıştım ondan da 1 tl mi harcamadı harcatmadı kendi ihtiyaçlarımı da o aldı bir ekmek aldırmadı hediyeyi bile kendi kartından aldırdı ben yeni doğum yapmışken böyle yapmasına anlam veremedim
Senanur-35 kendisi çok istedi zorla girdi doktor olduğu için etkilenmez diye düşünüyordu ama etkisinden çıkamadı kendiside söylüyor
HurremSultan keşke öyle bir şeyin içindeyimki bu evde yaşamak dahi istemiyorum
Susunbebekuyuyo böyle değildi haftada 5 gün oluyordu aşırı istekliydi şu an tamamen gitti nasıl çözdünüz ben zorlayınca bu sorunları söyledi geri dönülemez şeyler boşanmak istiyorum ama bebeğim küçük ve işim yok bakacak kimsemde yok bu sözleri kendime yediremiyorum
Mavisbiri çok ağır konuşmuş eşiniz çok haklısınız bu konuda asla adım atmayın ona karşı bakalım telafisi ne olacak ?
Mavisbiri yani sen hatamsın diyorsa al hatasız bir yaşam sana de git.. Ulan doktorsa zaten sürekli nöbet tutuyor dur e çıcuk babayı göremiyor anne de çalışsın ok maddiyat olsun e bu çocuk aileyi nerden bilecek sen bu adamı bıraksan hayatıbu kurar mısın
Mavisbiri destek alabilir bu konuda aslında düşünmez mi