• Öneri
  • Eşimle boşanmak üzereyiz bebeğim 4 aylık ne yapabilirim

TombulHatun bende üzüldüm ya. Eşine kizmaktan çok kadınin yaşadığı şey benim bile ağrıma gitti ne tuhaf insanlar var ya. Keşke en başta görsek nasıl cikicaklarini

Mavisbiri keşke eşini doğuma sokmasaydın canım. Ben sezaryen olduğum halde eşim çok istedi izin vermedim. Doğuma şahitlik eden erkeklerin çoğunda cinselliğe yönelik soğuma oluyor.

akspnr ne yapsam yada o ne yapsa boş gibi bırakıp gitmek istiyorum bebeğim olmasa

belladonna konuşmaya çalıştıkça kaçıyor sonra psikolojim iyi değil sende sabah 9 akşam 4 çalış insanlara laf anlat anlarsın evde huzur istiyorum diyor

HurremSultan tabiki kustum kızdım bu laflar af edilirmi sadece günlerdir suratın beş karış bir daha söz verelim kavga etmeyelim diyor ama ilişkide değişen bir şey yok adım atmıyor umudum her an kırılıyor ki 1 buçuk yıl çalıştım ondan da 1 tl mi harcamadı harcatmadı kendi ihtiyaçlarımı da o aldı bir ekmek aldırmadı hediyeyi bile kendi kartından aldırdı ben yeni doğum yapmışken böyle yapmasına anlam veremedim

Senanur-35 kendisi çok istedi zorla girdi doktor olduğu için etkilenmez diye düşünüyordu ama etkisinden çıkamadı kendiside söylüyor

Susunbebekuyuyo böyle değildi haftada 5 gün oluyordu aşırı istekliydi şu an tamamen gitti nasıl çözdünüz ben zorlayınca bu sorunları söyledi geri dönülemez şeyler boşanmak istiyorum ama bebeğim küçük ve işim yok bakacak kimsemde yok bu sözleri kendime yediremiyorum

Mavisbiri çok ağır konuşmuş eşiniz çok haklısınız bu konuda asla adım atmayın ona karşı bakalım telafisi ne olacak ?

Mavisbiri yani sen hatamsın diyorsa al hatasız bir yaşam sana de git.. Ulan doktorsa zaten sürekli nöbet tutuyor dur e çıcuk babayı göremiyor anne de çalışsın ok maddiyat olsun e bu çocuk aileyi nerden bilecek sen bu adamı bıraksan hayatıbu kurar mısın

Mavisbiri adam doktor maaşıyla yetinemeyip bir de eşinin çalışıp atanmasını istiyor. Benim eşim astsubay 50.000 alıyor, ben atanamamış öğretmenim. Bir yıl kadar ücretli çalışmak istedim kıyameti kopardı 7 bin için ben sana kıyar mıyım dedi. Atanırsan olur atanmazsan da ben sana kıyamam dedi. Maaşını bana veriyor her ay atanamadığım için üzülmiyim diye. Eşin cidden para delisi gibi bir şey

Mavisbiri eğer söylediklerini unutup evliliğime devam edicem diyorsan çift terapistine gidebilirsiniz bir de cinsellik kavgasını çıkararak yaşanabilecek birşey değil hazırlan karşıla eşini güzel bir sofra kur giyim süslen öncesinde onu çok özlediğini söyle ya da mesaj at akşama olabilecekleri kursun yakınlaş

Yazıklar olsun çok üzüldüm suan benim kocam 6 ay çalışmadı bazı sebeplerden dolayı yine bana git işe gir para getir çalış demedi şimdi de çok iyi paralar getiriyor ev arada borcumuz bar yine de herşeyi al diyor ben kıyamıyorum borcu çok die