Şimdiye kadar ilişkide öğrendiğim en önemli şeylerden biri erkek kadından daha çok sevecek. Bir ilişki için kadının sevgisi tek başına yetmiyor ama erkeğinki yeter. Ama ben olsa yerinizde sevgi bittiyse aşk anlamında geri gelmez. İkisini de seçmezdim. Hayatımdan ikisini de çıkarır yoluma bakar
Sevebileceğim beni de sevebilecek birini beklerdim

kleopatranizzz Bence sevmeden tanışınca sevebiliyorsun ama sevip uzaklaştıktan sonra o kadın için tekrar aşık olmak sevmek çok zor. O gözle bakamıyorsun. Sevgi oluyor ama arkadaşına olan sevgi gibi.

minimoni aynı durumu bende yaşamıştım iki kişiden birini seçmem gerekiyordu annem istemediği kişiyi seçip mutsuz olursam asla yanımda olmayacağını söylemişti bende zaten yanlış bir seçenek olacağını bildiğim için annemi dinledim. İyiki de öyle olmuş diyorum. Evet eşime aşık olmadım hiçbir zaman ama onu çok seviyorum iyiki onu seçmiş bu yolculuğa onunla çıkmışım diyorum çok iyi bir eş ve baba. O yüzden sevdiğini değil seveni secerse pişman olmaz bence

leyla33 Canım kalbin ikinciyi diyor belli zaten de dediğim gibi iyi düşünmen gerek. Hadi seni geçeyim ilerde olursa çocuğuna da baba olarak iyi birini seçmelisin. İnşallah pişman olmayacağın bir seçim yaparsın.

İkisi de seçenek olduğuna göre bence ikiside sana göre değil. Mantık evliliği yapıcam diyorsan o başka tabi. Her şey gönlünce olsun 🌺

leyla33 iki seçenek arasında kalmak bana sizin de tam olarak kendinizi tanımadığınızı ve ne istediğinizi bilmediğinizi gösteriyor. Öncelikle siz bi oturun kendinizi tanımaya çalışın, ne istiyorsunuz ilk önce onu kendinize söyleyin. Bu durumda kimi seçerseniz seçin hem karşınızdakine hem de kendinize haksızlık yapmış olacaksınız. Bu şekilde ikilemde kalarak doğru karar vereceğinizi düşünmüyorum. Günün sonunda bir gün keşke diğerini seçseydim cümlesini mutlaka kurarsınız.

leyla33 canım bunları bilmeme rağmen seçersen hata olur zaten bunları biliyorsan neden seçeneklerinin arasında varki bize sormana bile gerek yok ozaman kendi cevabini kendin veriyorsun

leyla33 hah işte iyi biri diye evlenip hayal kırıklığına da uğrayabilirsin. Bu işin ne olacağı hiç belli olmuyor. Bile bile lades de demeyin. 34 yaşındayım bir oğlum var 6 yıldır evliyim görüp tecrübe edindiğim şey asla ama asla bekletiye girmemem gerektiği. Bu beni mutlu eder üzmez demek yerine bakalım deneyelim mutlu etmezse ben kendimi mutlu ederim kimseye ihtiyaç duymam diyebilmek en güzeli. Şuan ki aklım olsa çok şey değiştirirdim belki yine aynı evliliği yapardım çok aşıktım çünkü ama yine de bir erkeğin beni mutlu edip etmeyeceği düşüncesine sırtımı yaslamamayı tercih ederdim. Mutluluk huzurlu olmak kendimizle alakalı. Herşey mükemmelse bile içimizde bir kurt çıkınca huzur kaçar…