• Öneri
  • Birlikte oturmak / akıl verin

anneoluyorum 2 yıl bende aynı evde yaşadım en güzel zamanlarım heba oldu diye hep pişmanlık oluyor içimde cicim aylarımız olmadı ne onlar evden ayrılıp birkaç günlüğüne bi yere gittiler ne biz bi tatile gittik hiç baş başa zaman geçiremedik😔

anneoluyorum valla bacım bekle biraz daha borçları kapatsın en azından rahat edersiniz kendi evinize ciktinizda diycem de insan bazen razı kalıyor yokluk borç içinde olsun ama kendi evinde olsun bak bana eşim zenginde olsa aylesinle birlikte kalıyoruz bebeği geçtim benim giyimime bile karışıyorlar bir çöp dahi alamiyorum kendime varlık içinde yokluk çekiyorum keşke bana da böyle fırsat çıksa borçlu da olsak ayrı eve çıkalım diycem ki benim için bir rüya artık zaten aylesi yüzünden boşanmaya yol çıkıyor o yüzden arcli borçlu ayrıl sonra alışır kolay gelir çıkmak istemez sen yipranirsin mutsuz olursa olsun bırak anlasın ki kendini toparladım o mutlu oldukça seni harcar o evde

anneoluyorum burda önemli olan ayrı eve çıkınca geçinebilecek mi kiralar almış başını gitmiş, bu adam trk başına hem borç hem kira ödeyip hem senin çocuğun dvin masraflarını ksrşılayabilecek mi bu sefer de geçinemeyince evde huzursuzluk çıkacak birlikteyken daha çabuk biter diye düşünüyorm borç ama bu rahatlığı eiine verme, kendinize bir zaman belirleyin o zamanınn üdtüne ek bir süre daha verme, yoksa borç bitse de kalır

anneoluyorum ben evimde rahat hareket etmrk istiyorum senle ve cocugumuzla guzel vakit gecirmek istiyorum burda seninle rahat basbasa olamiyorum deyin annen oyle bu boyle deme o zaman ters tepmesin guzel yanlarindan baktir

anneoluyorum biz de dolandırıldık Şubat’a kadar idare edicem ama şansınız varsa ayırın ben de gitmek için gün sayıyorum

anneoluyorum kanma tatlım kanmaaaa erkeklere acınmaz kanılmaz sen dinleme onları ya haberi yoksa olsun tatlım konus kocanla vallahi ayrılmazlar ayırmazlar .. alışmanı bekliyolar bence . . Uzatmadan ayrıl kuzum bende beraberim ama ben yapamadım insallah senin dileklerin kabul olur ..💕

kocaminaskosuyum fazla empati yapan bir yağım var bu kim olursa oldun söz konusu eşim olduğunda da hep daha fazlası oluyor

Mihrisultan senin durumunda zormuş canım Allah hepimizin yardımcısı olsun meğer bizim durumumuzda ne çok kişi varmış birlik oturan

anneoluyorum eldeki hazır takı nereye kadar gidecek bir süre daha sık dişini bence takını da yatırım olarak tut elinde

anneoluyorum sabretmezsim hemen evi ayırır çocuğa bir bakıcı bulur işe girerdim beraber borcu öderdim ben mutlu olursam bebeğimde eşimde mutlu olur