gizew en yakın arkadaşlarımda ne yazık ki öyle.. Birine hatta makale attım, çocuklara etkisi üzerine.. Ve sonuç: Üç yaşında bebeğe tablet alındı. 😔

zeytep Ben evladıma tv izletiyorum ama benim gözetimimde.Başımdan savmak ya da dinlenmek için değil,yanında oturuyorum kısıtlı süre.İzlediğimiz şeyler belirli şeyler.Halbuki arkadaşın bilse şu an en değerli zamanları 🥲

gizew kısıtlı zamana ve süreli izlemeye bir şey diyemem ama sabah akşam çocuk telefon başından ayrılmıyor, televizyonun dibinden ekrana bakıyorsa.. Telefonsuz asla durmuyorsa.. Bu durum çok üzücü oluyor. İnan neler neler dedim. Etkinlik yap dedim. Yabancı dil konuş bir yandan vs… 🤷🏼‍♀️Kesinlikle arkadaşımın anneliği e laf edemem, öyle bir hakkım yok, çok da güzel annelik yaptığını düşünüyorum ama bence ekran ve telefon, tablet kısmı yanlış..

zeytep Gelinen durum ne yazık ki bu bebeğim.Bugün metrobüste telefonla oynayan çocukları görünce oğlum da istedi mesela🤦🏻‍♀️

gizew gelinen son durum çok üzücü🥹halbuki biz telefonsuz ne güzel çocukluk geçirdik. Ama siz her zaman vermiyorsunuz en azından, sürekli elinde değil. Bu gerçekten çok güzel👏