kleopatranizzz yani bu dönemde denge kurmak çok zor. Mesele biz kardeşimle hem (hala) annemden korkarız hem de yaptığımız her şeyi bilir, söyleriz. Ben küçükken de beni hiç kısıtlamadı, gözle görülür sınırlar koymadı ama aslında sınırlarımız vardı biliyorduk. Hala şaşırıyorum o dengeyi nasıl kurduğuna. Ben annem gibi bir anne olmayı isterim ama ileri de bunu ne denli başarırım bilmiyorum
Çocuklugunuz
Annem gibi yapıp kendimi 2 kere terk etmezdim veyahut öldürmeye çalışmazdım ya. Şimdi kızımı sevgiyle aşkla büyütüyorum çok aşığım ona. Eşim haftasonu kızımızı alıp dışarıya çıktığında bile çok kötü hissediyorum onu bıraktığımı sanar diye kıcının dibinden ayrılmıyorum
kleopatranizzz evet deneyeceğim ama şu an çok küçük üstüne titriyorum 🥲
kleopatranizzz tüm çabam ve isteğim bu yönde
kleopatranizzz aynen bende senjn gibi icimi rahatlatiyorum belki olasalardi ben hu kadar güçlü olmazdim ,ne ne olursa olsun hiç bir şey çocuklarını bırakmaya sevmeye ne neden ne de engel olabilir .. herkes anne ve baba olamıyor işte..
sirinhatun_ Allahindan bulsunlar hiç üzme kendini sen çok güçlüsün senin ailen eşin ve kızın dilerim hep mutlu olursun ❤️
- Düzenlendi
Pinkoooo ben burdayım😂
Eski hesabım o benim
BlackMambaa_ ahahah yemin ederim yeni hesabını etiketlemeyi unutmuşum 😂
kleopatranizzz çok şükür güzel bi hayatım vardı evlendim çocuklarım oldu bazen onlarla oynarken eskiyi hatırlıyorum o zaman bi Barbie almak çok değerliydi güzeldi şuan biraz çocuklarımız kıymet bilmiyor Zaman çok hızlı geçti gerçekten de
esmermelek Çocukken güzel bir hayata sahip olmak dünyanın en değerli hazinelerinnden biri bence,çünkü düşünsene bütün ömrünü etkiliyor 💫 Senin adına çok sevindim canım♥️
kleopatranizzz bok gibi 3 yaşında babam ile annem boşandı yoklukta büyüdük 10 yaşında kapattılar beni okuldan aldılar medreseye gittim sonra ordan da çıktım sürekli dört duvar arasindaydim bu yüzden erken evlendim babam yok diye annem abilerim ne derse o dedi kızıma asla bunu yapmayacağım elimden geldiğince herseyi yapacağım onun için kızımın büyümesini bekliyorum en yakın arkadaşım o olacak çok seviyorum çok 🥰🥰
enerciiiii Evet bunları yaşamak hiç kolay olmamıştır,hiç bir çocuk haketmez bu şekilde yaşamayı ama şer görünen durumların arkasında da bazen hayır oluyor,mesela şuan kızına karşı çok dikkatli,duygularına,düşüncelerine,haklarına daha çok saygı duyan bir anne yapmış seni yaşadıkların. Dilerim ailenle musmutlu yaşa herdaim gelecek günlerin iyiliklerle dolsun daima 💃♥️💫
kleopatranizzz tesekkur ederim canım 😊
Çocukluğum çocuk gibi geçti. İp atlayarak bisiklet binerek. Her istedigim alinarak. Ama çok dışarı dönük bir insan olmadım hiç bir zaman. Her zaman sessiz sakin, ortamlarda çok fazla konuşmayan kişi oldum hala da öyle devam ediyor
- Düzenlendi
kleopatranizzz çocukluğum gayet güzeldi. Bayramlarda ailecek değil resmen sülaleyle bayramlaşmaya gider, evde bulamazsak kapılarının önüne bir şey koyardık. Şeker toplardım ailemle gezerek, kimisi harçlık verirdi. Havuzumuz vardı, orada yüzerdim ve Sudan hiç çıkmazdım. (kaç kez boğulma tehlikesi geçirdim üstelik,) babam hep en yakın arkadaşım oldu.. Çocukluğumda da, gençliğimde de, büyüdüğünde de.. Annemi de çok sevemem rağmen, bazı sözleri beni çocuk halimde yaraladı. Bazen çocuklara bazı sözler söylenmemeli…Bazende başka şeye sinirlenip bana kızardı ne yazık ki. Ama genel olarak iyiydi. Babam ben oyun oynarken, oyunuma bir yetişkin gözüyle bakmaz, kalbimi kırmaz ve beni mutlu ederdi. Çocuğum olursa, babamı örnek almak istiyorum ama annemin düşünmeden söylediği ve bir çocuğu bile kalbini kırdığı o sözleri çocuğuma söylemek istemem.
Ve bir gün köy evi alıp, çocuğumu daha çok doğa içinde büyütmek istiyorum.
Yine de genel olarak şanslı bir çocukluk geçirdim.
kleopatranizzz Biz 90larda doğan çocuklar olarak şanslıydık ve son çocuklardık bence.Şimdikiler çocuk falan değil 😄
Annem tarafından çok disiplinli bir çocuk olarak yetiştirildik,gözleriyle konuşurdu bizimle.Maddi olarak şükürler olsun bi zorluk yaşamadık.
Ben şu an kendi evladıma daha ılımlı yaklaşıyorum ama yine de bazı davranışlarım anneme benziyor.Hatta geçen gün eşim bir şey oldu ve bana beni şaşırttın dedi 😂
kleopatranizzz
En azından şimdiki yaşadıklarımdan iyiydi annemle babamın ayrılmasını isterdim. Pek babamdan ilgi görmedim.