Asu_123 ama bak konuştuğu dil gırtlaktan konusulan bir dil olunca türkce konusmaya çalıştıklarında farklı olabiliyor öyle cok tanıdıgım var türkce kibar kacıyor alıştıkları bir dil harf yapısı değil anlıyorum dedigini el hareketleri falan nasıl dedikodu yapıyor mu kıyafet vs cok elestiriyor mu makyajdan anlıyor mu sen giyimini falan gec ne yapsın etek mi giysin bu yönlerine bak

belladonna 😂anlam yükledigi biriyse dili varmamıs olabilir bende sonra anladım

Rouge ya samimiyetim yok böyle cıvık biri değil sert biri dedikodu vs öyle bi şeye denk gelcek durum olmadı ya mesela uzun boylu ve aşırı zayıf birisi belki el kol vücut hareketleri o yüzdwn de erkeksi gelmemiş olabilir bana ama konuşurken uzatarak konuşuyo bide belki dudak yapısı falan da olabilir daha böyle siyahi gibi ayy ne biliyim adamın arapça konuşmasına denk gelmem lazım😂birde konuşması şeye benziyo bi estetik cerrah varya ünlü mesela o adam normal erkek ama daha kibar konuşuyo onun gibi

Asu_123 samimiyet kur ve arapca konussana biraz hep öğrenmek istemişimdir de anlarsın bende merak ettim valla hayal edebiliyorum

Rouge inşallah o samimiyeti kurabilirim benim ilgim var onu bilmiyorum yani öyle bir profille sahil olcağını düşünemiyorum ülkesi aklıma gelince

Esmer_hatunnn yok Müslüman Arap ülkelerinden kız ne farkeder ülkesi :) yani adamın görüntü erkek ki hoşlanabilmişim sadece konuşmasına ve el hareketlerine takıldım 😂

@Asu_123 İş arkadaşım çok kibar bir çocuk vardı konuşması hareketleri samimi oluşu birde çok bakimliydi kokular falan ben çocuğu gay sandım arkadaşça davranıyorum ben dahil diğer kızlarda öyle sandık normalde erkeklerle mesafeliydim işte ama onu farklı sanip konusurdum baya zaman sonra mesaj atıp silmeler falan dedim noldu meğerse bana aşıkmış ummadık taş baş yarar zor uzak tuttum kendimden 😀her kibar gay olmuyor😀

selen_ inşallah değildir ama dışardan ilk izlenim o yönde

Asu_123 Allah sen napmasın gece gece aklımıza getirmek zorundamıydın😂😂😂
            Fantezi dünyam rengarenk bu daha hiçbir şey korkma benden sal kendini bebeğim dediğim anda vur banaggghhhhhh😂😂😂
            Heryerde bunu söyliycem allah kahretsin😂😂

Asu_123 kibar konuşmak ayrı götunu başını oynatarak konuşmak ayrı :) direk ayırt ederim ben …. köhn grup varya mesela ordaki assolist de gay bakışından anladım :)

Kızlar adam bildiğin erkek hemde öküzünden hiçte düşündüğümüz gibi değilmiş konuşmasıda normal gibi yani konuşması kibar yoksa o içindeki erkekliği var yani uyuz oldum Bugün keşke düşündüğüm gibi kibar olsaydı dedim hatta 🙈🙈