Kızlar, ben yurtdışında yaşıyorum o Türkiyede. 2019 dan beri sevgiliyiz ve her yıl (yazları) max 4-5 gün yüzyüze görüşebiliyoruz.
Kendisi köyde yaşıyor çiftçi ve şuan maddi durumu borçlar vs. bazı sebeplerden dolayı bayağı kötü. Yani her gün aynı üstü giyiyor, kendine bakmıyo giyim konusunda pek. Hatta geçen sohbet oldu ben asla gocunmam eskiden AVM’ye direk tarladan çamur ayakkabılarla gittiğim bile oldu dedi.
Hediye meselesine gelmeden önce, kendisi uzaktan akraba olur aileme. Bu yaz bayağı büyük sorunlar oldu işte beni istemeye geleceklerdi fakat babam babasına çekti bir daha böyle birşey duymayacağım diye (üni son sınıftayım, ekmeğimi elime almadım diye öyle düşünğyor babam). Yani babam artık görüşmüyoruz diye biliyor. Ayrıca kendisinin borçları var daha ve askerliği de bu sene halledecek. Ben ailesiyle sevgili olduk olalı henüz hiç muhattap olmadım.
Bi an hediye almak istedim ona. Yani her sene TR gittiğimde ona tişort vs. alıyorum ufakta olsa fakat dikkatimi çeken nokta şu; o bana birşey almıyor. Bana aldıkları şunlar; sevgili oldugumuz sene yani 2019 da kar küresi ve yüzük. Ve bu sene de bulunduğum şehrin (minik kasaba aslında) gece pazarından aldığı kolye oldu. Tabi her yıl Türkiyeye geldiğimde bulunduğum şehire gelmesi onun en az 5 bin lirasını alıyor ama hediye işi bambaşka değil mi. Bu yaz bana şunu da demişti; sana Apple saat alacaktım sipariş edecektim ama bişi oldu gibi bişiler söyledi tam hatırlamıyorum ama bende gerek yok demiştim.
Şimdi kendisine hediye alsam LCW’den felan evin adresine gidecek. E çocuk kendisi bütün gün evde değil akşamları geliyor bu da demek olacak ki paketi anne-babasının eline geçecek. Sizce almalıyım hediye? Bi kalbim diyor ki alayım yazık mutlu olsun değişik kiyafetleri olsun , fakat diğer aklımda diyor ki yazın okadar rest falan çekti babam ben bir de onların evine çocuğa hediye göndersem çocuğun annesi babası “kıza bak , başına buyruk “ gibi düşünürler mi ? Veya enayi gibi görülür müyüm. Sonuçta hediye konusunda çocuk benim kadar ince düşünceli değil. Yani haliyle bende her buluşmada bi gül dahi olsa bekliyorum ve bunu ima ettiğimde sana öyle şeyler alacağım ki kucağına bile sığmayacak gibi şeyler söylüyor.
Kısacası ben çocuğa LCW gibi siteden hediye alıp gönderiyim mi evlerine yoksa boş mu vereyim? Yani içinden geliyorsa demeyin , içimden ne geliyor bende bilmiyorum. Asla enayi durumuna da düşmek istemiyorum ama bir yandan da her gün aynı kiyafetler giymesi beni biraz üzüyor doğrusu.
Siz naparsınız? Bende hediye isterdim doğrusu, yani asla hediyenin ne olduğuna bakmam yeter ki düşünsün değer versin alsın. Ama bunu da nasıl ima edebilirim bilmiyorum..