Herkes merhaba dün gece bir rüya gördüm halen etkisindeyim belki de hep istediğim için ve aklımda olduğu için rüyam da gördüm. Bir erkek bebegim olmus kucagimdaydi ruyam da yakinlarima diyorum ama ben hamile degilim ne zman nasil oldu diye soyluyurum o an diyorum ben onun icin hic bir hazirlik yapmadim ne yatagi vsr ne giyecek bir kiyafeti var diye søyleniyordum ama cok tatli bana benzeyen sarisin bir bebekti ve o ruyanin etkisindwn sabah yatakdan kalkamadim biraz uzun oldu kusura bakmayin sizce ne ye yormaliyim ?

sayee insallah belki bu ay hamile kalirim die umitlendim

Milena32- umarım hayırli bir rüyadır ve yakın zamanda mujdenizi alırsınız 🙏

Milena32- Çevrenden bebek haberi duyabilirsin ya da dilediğin gibi senin bebeğin olabilir Rabbim gönlüne göre versin canım ❤️

Milena32-

Allah gösterdiyse vardır bir hikmeti🧚🏻‍♀️
      Umarım gördüğün hayatına işlenir 🧚🏻‍♀️

Milena32- bende rüya görmüştüm kuzenim hamileydi o zaman kızı olacaktı ama rüyamda bi oğlu olmuştu ve hep benim yanımdaydı kucağımdan inmiyordu indirdiğimde ağlıyordu sonrasında hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğim anda içime doğdu resmen oğlum olacağı 🌺 sizinde öyle olur belki hayırlara çıksın inşallah 🤗