Dün akşam bir kaza yaşandı prezervatif ile korunuyoruz ama malesef prezervatif içimde kaldı şaka gibi 🫣 Ella aldım ama yine de sormak istedim geneliği engeller mi kullanmış olan var mı ilk defa kullandım ben de oğlum 3 yaşında başka çocuk düşünmüyorum özellikle şuan hiç hazır değilim buna her şeyi halletmişlen düzlüğe çıkmışken sar baştan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 😔
Ella kullananlar bakabilir mi
kanalize aynen öyle psikolojik olarak yetiyor valla isteğenlere nasip olsun şükür benim 1 oğlum var allah ona sağlıklı ömür versin 🙏🏻 neden sadece kadınlar çekiyor her şeyi ya kocamın hiç umrunda değil sorsak o da istemiyor ama tut ki oldu napcaz diyorum boş boş bakıyor doğurmak istemiyorum kürtaj yaptırmak da istemiyorum yani hee türlü ben yaşıycam zevki yaşayan hatayı yapan kendisi ceremesini çekecek olan benim 😡
Korkutmak istemem ama ben ilişkiden 3 saat sonra aldım şuan 9 aylık ikizlerim var hiç güvenmiyorum :/
M-E2112 çok haklısınız sonrasında bende çok söylendim olan bana oluyor ikinciyi asla istemiyorum aldırsak günah aldırmasak psikolojim kaldırmaz kadının işi çok zor keşke çocuk yapmak bu kadar kolay olmasaydı diyorum😑 29 yaşındayım birkaç sene sonra bağlatmayı düşünüyorum Allah canını sağ etsin tek bana yeter😌
Sizinki de önlem alındığı halde kaza olmuş, ben de dkh yeni başlamıştım ekstra önlem olsun diye almak zorunda kaldım inşallah birşey olmaz 🥲
kanalize bağlatınca da yine kadın olarak bizleri bağlayan bir şey menapoza erken girmeye sebebiyet veriyor diye biliyorum valla ben de insanım canım kıymetli neden bir kadın bir erkeğin 5 dk zevki için kendi bedenini sürekli cezalandırıyor doğum kontrol hapı spiral iğne ertesi gün hapı tüp bağlatma korunmasan hamileliği doğumu doğum sonrası peki erkekler ? Altı üstü prezervatifi düzgün kullanacak yani erkeklere de iğne yapılıyormuş söyledim bir ara yok diyo senin canın kıymetli benim canım kıymetli değil mi
M-E2112 bu aralar çok okuyorum nasıl oluyor da kalıyor içinde ya anlamıyorum büyük veya küçük mü aldiniz acaba korkmaya başladım bu arada inşallah istediginiz gibi olur çok geçmiş olsun
piyangobileti hep aynı marka alıyor eşim ben de dedim büyük mü aldın neden çıktı 5 yıldır evliyiz ilk defa başımıza böyle bir şey geldi o da bedeni mi olur bunun ilk defa almıyorum ya dedi ben de bilmiyorum neden oluyor
M-E2112 sonuna kadar katılıyorum 👍🏻 keşke erkekler için de birşeyler üretilse keşke, kadına çok yükleniliyor bu konuda bazı erkekler kadınları korunma konusunda bile kısıtlıyor izin vermeyeni bile okuyorum burada ben karıştırmıyorum konuşulup ortak yol bulma taraftarıyım ama ben hapı kendim için de kullanıyorum yani kendime en yakın ve en uygun korunma şeklini buldum diyelim konforlu bir hap ondan yana sıkıntım yok, ella kullanmak biraz moralimi bozdu ama yalan değil ☹️