kanalize bağlatınca da yine kadın olarak bizleri bağlayan bir şey menapoza erken girmeye sebebiyet veriyor diye biliyorum valla ben de insanım canım kıymetli neden bir kadın bir erkeğin 5 dk zevki için kendi bedenini sürekli cezalandırıyor doğum kontrol hapı spiral iğne ertesi gün hapı tüp bağlatma korunmasan hamileliği doğumu doğum sonrası peki erkekler ? Altı üstü prezervatifi düzgün kullanacak yani erkeklere de iğne yapılıyormuş söyledim bir ara yok diyo senin canın kıymetli benim canım kıymetli değil mi
Ella kullananlar bakabilir mi
M-E2112 bu aralar çok okuyorum nasıl oluyor da kalıyor içinde ya anlamıyorum büyük veya küçük mü aldiniz acaba korkmaya başladım bu arada inşallah istediginiz gibi olur çok geçmiş olsun
piyangobileti hep aynı marka alıyor eşim ben de dedim büyük mü aldın neden çıktı 5 yıldır evliyiz ilk defa başımıza böyle bir şey geldi o da bedeni mi olur bunun ilk defa almıyorum ya dedi ben de bilmiyorum neden oluyor
M-E2112 sonuna kadar katılıyorum 👍🏻 keşke erkekler için de birşeyler üretilse keşke, kadına çok yükleniliyor bu konuda bazı erkekler kadınları korunma konusunda bile kısıtlıyor izin vermeyeni bile okuyorum burada ben karıştırmıyorum konuşulup ortak yol bulma taraftarıyım ama ben hapı kendim için de kullanıyorum yani kendime en yakın ve en uygun korunma şeklini buldum diyelim konforlu bir hap ondan yana sıkıntım yok, ella kullanmak biraz moralimi bozdu ama yalan değil ☹️
- Düzenlendi
Kız bu ay ella kullananlar 🥰 benim regl geldi sizde durumlar nasılll😁😁😁 hortlasın post😄🍭🎡🔅