nur000 LAVINIA__ ay ben telefonu değiştirince yeni gördüm kusura bakma Ben kakaolu yaptım kekini karamelini kendim yaptım ama hazır kullanabilirsin
LAVINIA__ nur000 bu en altta kek arada muhallebi gibi bişey böyle kat kat yapıp en üste karemelli fıstık olan tarif dimi
nur000 MedavikPastam demi ya geçen bende misafirlere yapmıştım ilk denememdi bide güxel olmuş vicdansızlar hiçde demiyolar bi parça kalmıştı yediğimde şimdi bidaha yapmak istiyorum
nur000 MedavikPastam ya şöyle yiyenler onun tadını söyledi ama bana şahsen o tadı çok vermedi ama çok farklı bi tatlı ganajı olsun karameli kreması vs baya iyiydi Bi sayfa açtım tarif üzerine çevrem gaz verdi ama dua edin tutsun ya
Rouge Moonlight_ kedi diliyle mi yapıyorsun sende cok pratik aslında bugün yapıyım ya sütlac istiyordum kararsızım😂
Moonlight_ Rouge evet kedi dilini sütlü kakaolu karisima batiriyorum 🤤 ay canim cekti ama kolumu kaldiracak halim yoook sen yap benim yerimede yeeee sütlaci baska zaman yaparsin🤭
nur000 LAVINIA__ dur bak ben anlatayım sana ilk kek sonra karamel sonra muhallebi sonra tekrardan kek karamel muhallebi üstüne benmari usulü çikolata erit fıstığı içine karıştır benim fikrimi sorcak olursan fıstıksız yap ganajı daha ön plana çıkarıyo
Susdinle Askkadini yok aslında bayatlamıyorda dinlenince daha güzel oluyor hatta dün yapsammı dedim üşendim 🤭
Askkadini Susdinle bende bugun yapcaktim maa saat gec oldu karnimda cok agriyo sinirimde tepemde hic yapamam vala bugun vazgectim