- Düzenlendi
Kızlarrrr merhabaaa 😍😍 Ben tam bir tatlı delisiyim yemesinden daha çok yapmasını severim tabii.. Var mı böyle gerçekten deneyip tadı muhteşem dediğiniz veya sürekli yapıp çok beğendiğiniz tatlı tarifleri 🧁
Kızlarrrr merhabaaa 😍😍 Ben tam bir tatlı delisiyim yemesinden daha çok yapmasını severim tabii.. Var mı böyle gerçekten deneyip tadı muhteşem dediğiniz veya sürekli yapıp çok beğendiğiniz tatlı tarifleri 🧁
LAVINIA__ Hic yapmadım ama cok karşıma cıkıyordu biara cok med ediyorlardı kadife tatlısı ve padişah yastığı yap dene bakalım🙂🍰🥧
LAVINIA__ Geçen frambuaz soslu kremalı pasta yapmıstım cok güzel oldu
Yasak_elma kadife tatlısını biliyorum ama padişah yastığını görmedim hiç bakayım bi 🌺
nuryollanna yaa hiç denemedim bir bakayım
Yasak_elma kadife tatlısı çok lezzetli 🤌 mutlaka denemelisin
LAVINIA__
Bu ara portakal soslu borcam pastasını çok seviyorum tam mevsimin de çok güzel oluyor
belladonna Ilk fırsatta😋
LAVINIA__ dammyskitchenın tarifleri harika oluyor blog sayfasına bir göz atın derimm💕🤌🏻
belladonna hazırını yedim ama kendim yapmadım hiç bende
belladonna bende onun altı kekli değil de bisküvi olanı beğeniyorum kekli olanı denemedim hiç
LAVINIA__ ben çok seviyorum mutlaka denemelisin
LAVINIA__ bende bisküvili sevemedim 😊
LAVINIA__ benden herkes etimek yada trileçe istiyor bende tatlıyı misafirden misafire yaptğm için hiç farklı tatlı deneme fırsatı vermiyorlar bana 😂