• Muhabbet
  • Tatlıı tariflerriiii🧁🍰🥧🍩🍪

Kızlarrrr merhabaaa 😍😍 Ben tam bir tatlı delisiyim yemesinden daha çok yapmasını severim tabii.. Var mı böyle gerçekten deneyip tadı muhteşem dediğiniz veya sürekli yapıp çok beğendiğiniz tatlı tarifleri 🧁

LAVINIA__ Hic yapmadım ama cok karşıma cıkıyordu biara cok med ediyorlardı kadife tatlısı ve padişah yastığı yap dene bakalım🙂🍰🥧

Susdinle daha dün tiktokta gördüm kakaolu pankekten yapmıştı birisi hoşuma da gitti aslında denemeye değer gibi

Rouge aşkım ben tiramusu sevmiyorum ya acı geliyor bana kahveden dolayı heralde

LAVINIA__ ben kahveyi cok koymuyorum sadece üstüne serpiyorum😂bazen bunu kakao ile yapıyorum üstüne kakao serpiyorum yani hic kahve kullanmıyorum o kadar kahve seven ben bunda bende sevmiyorum yalancı tiramusu benimki sanırım😂

Rouge bana da ağır geliyor kahve tatlılarda. Dediğin gibi olabilir aslında hafif olur

belladonna bende onun altı kekli değil de bisküvi olanı beğeniyorum kekli olanı denemedim hiç

LAVINIA__ benden herkes etimek yada trileçe istiyor bende tatlıyı misafirden misafire yaptğm için hiç farklı tatlı deneme fırsatı vermiyorlar bana 😂