HurremSultan bitterdelisi24 yok kizddldl halasi kötü değil 😂 bir yemek yemez o huyu halsi birde insan sevmez oda halasiyla babası karışık dkdkdk
bitterdelisi24 HurremSultan insan sevmez 😀😀 iyi bari o kadarla kaldıysa :) benim görümcem de çok ketum :) allah benzetmesin
HurremSultan bitterdelisi24 sevmiyor benim kız doğdu insanlar komuslar sevmek isterdi afersin boka bakar gibi bakıyordu millete ama yani demezsin bu beş aylık bebe😂😂😂
TombulHatun HurremSultan 3 yaşa 2 ay kala 😂😂😂 36ya kadar ay derim marttan sonra yaşa dönerim 😂😂 kız süphanekenin yarısını ezberledi bile gece yatağa yatıyo başlıyo Süphakeme diye 🥹 o günleri de göreceksin ben hiç konuşmayacak sanmştm şimdi laf yetiştiriyo
HurremSultan TombulHatun ayy doğum günüsü gelmiş maşallah 🧚🏻❤️🧿 bizde o günleri görelim ya bıcır bıcır konuşsun 🙏🥰
TombulHatun HurremSultan az kaldı doğumgünümüze ❤️ bıcır bıcırı geçiyor aşkm kız çocuğu eşime sesleniyorm aşkm diye hayır benim aşkm diye bana bağırıyor 😂
HurremSultan TombulHatun vay zilli kız kollarını isirasim geldiji 😁😁😁🤪 bence hala bıcır onun dilleriiini yesinler😘😘 ne güzel ya kız covuk cennet cennet😂😂
TombulHatun HurremSultan kız çocuk aşk bir oğlum olmadığı için erkek annesi olmanın duygusunu bilmiyorm ama kız çocuk başka 🥰 @Etipetito petitoya sor benim kızın cilvesini 😂😂
Etipetito HurremSultan Kız görsen öyle bişey yok çok güzel MAŞALLAH 🧿 Yemek yemesi ayrı cilve saçlarını kenara atmasi ayrı cilve küçülmüşte büyümüş sanki😂
HurremSultan TombulHatun vala kız çocuk coook başka cidden ama erkek annesi olmak da başka ya🥺 kızım baba baba doye geziyor evde oğlum anniiii diye😁😁😁 yani ikisi de çok farklı ama kalbim yarıya bölünmüş gibi🤍
Gokkusagim HurremSultan benim tek çocuk babamız haftanın yarısı evden çalışıyor öyle olunca daha çok vakit ayirabiliyorum iki çocukla bu iş çok Zor tabi ki
HurremSultan Gokkusagim zorlanıyorum yani acmayinca bana salça oluyorlar bende aşırı gergin oluyorum bu daha sıkıntı ekrandan
Yusra HurremSultan merhaba bizde 28 aylik olduk kelimesi az anlıyor ama aşırı inat çok sevindim kaç kelime dile getirdi acaba açıldı kızınız devamı gelir 😇
HurremSultan Yusra baba anne dede nene hala amca bebek asil kedi at kuş araba aklıma gelen bunlar canimmm bizim kızda aşırı inat 🥸🥸
HurremSultan Madampink yavaş yavaş konuşur o da inşallah dediğim gibi benimki konuşmuyor şuanda ben mesela araba diyince dut dut derdi şimdi araba gibi ses çıkarıyor çabalıyor. Amca hala dede nene anne baba bebek bunları tam net söylemeye başladı 🥺🥺
HurremSultan Yasak_elma https://www.hepsiburada.com/konusturan-sorular-ses-kartlari-ve-kitap-seti-p-HBCV00004C9X5M