2cocukannesi işte kendi ozgurluklerini başkalarının özgürlüğünü kısıtlayacak şekilde yaşayamazlar. Ben Ankara’nın göbeğinde öpüşen eş cinselleri gördüm! O kadar iğrençti ki. Hafızanın silinmesini istedim resmen. Kimse kimsenin rahatsız olacağı hareketlerde bulunmamalı. Ya orada küçük çocuklar da vardı ve örnek alıyorlar maalesef. O kadar meşrulaştırılmış ki her şey herkesin bunları normal kabul etmesini istiyorlar. Ben toplum içinde (afedersiniz) osursam, burnumu karıştırsam veya çok iğrenç derecede lağım gibi koksam millet ne kadar rahatsız olur değil mi? Toplum içinde belirli görgü kurallarımız vardır. Osurma ihtiyacı olan gidip bunu yalnızken yapmalı. Aynı cinsellik gibi. Milletin ortasında öpüşmek gibi. Kimseyi rahatsız etmeye hakları yok
Kadının düşmanı gene kadın..
monarosa yeter artık yorum yapma begenmekten yoruldum 😂
Kidstengeldim bu posta epi topu 3 tane yorum yaptım kız 😅😅 ama çok teşekkür ederim yazdıklarımın beğenilmesi beni çok mesrur etti 🙈😂
Bu konu üzerine o kadar çok tartışma okudum ki bu akşam şaşkınım.. Şaşkınlığım eleştiri yapanlara yada sex hayatını, sıkıntılarını anlatanlara değil aranızdaki mücadeleye,tartışmaya şaşırıyorum. 😌Arkadaşlar iki tarafta birbirinin görüşünü desteklemiyorsa yorumlaşmanın da bir anlamı yok bence.. 🤷🏻♀️ Tartışmak yerine başlığı açan arkadaşlar yorumu tartışmaya yönelik olan arkadaşların yorumunu silse mesela yada eleştiriyi görmezden gelseniz yazar yazar gider diye düşünüyorum. ☺️ Hepimiz farklı ailelerden geliyoruz bakış açılarımız farklı, tepkilerimiz farklı, ince çizgilerimiz farklı.. Bu kadar çok farklılık varken uzlaşmaya çalışmak çok manasız değil mi?
Merhaba 13 yaşındayım tampon kulanmak istiyroum gerçekten bilen biri bilgi versin ve lütfen detaylı şekilde saçma sapan eski çağ şeyler yazacaksanız bakmayın bile
Belizilleez neden kullanicaksin tamponu
Asklepios @Lalderiin cok güldüm buna 😀 iyi demişsin agzına saglık. Bosver ne 💩 yerlerse yesinler herkesin günahı kendine. Böyle kızları okuyunca iyiki kızım yok diyorum o kadar genişlerki babası ev almış sevgilisiyle beraber olsun diye 😌 allah böyle pis insanlardan korusun beni , kocamı ve özellikle OĞLUMU.
Belizilleez canım belki bilmiyorsun ama bakire olan kızlar tampon kullanmaz..Onun dışında kullanabilirsin ilk gin hariç sızdırma olmadi bende
igze0101 yani korktuğum şey o değil sadece tşs denen şeyden korkuyorum neden olduğunu biliyormusunuz? Biliyorsanız yardımcı olurdanız sevinirm
Dehsetulvahset ben spor yapıyorum ve rahatlıktan yanayım yani ped dışında herşeyi denemek istiyorum sonradan berki kararım değişir ama şuanlık tampon kulanmka istiyorum bilgialmak için yazdım
Belizilleez eğer bakireysen kızlık zarın yırtılır geri dönüşü olmaz ama öyle sorunun yoksa kullanabilirsin bana göre hiç rahatlık değil çok rahatsız ediyor
Yani tampon gibi küçücük birşeyin ona zarar vereceğini zannetmiyorum hatırladığıma göre ilişkiye girmeden yırtılmayacağını okudum yinede teşekkür ederim sadece tşs korkuyorum onu anlatırsanız neden olduğunu
Belizilleez Bakire bir kız tampon kullanmaz.Çünki yırtıla bilir kızlık zarı ve tamponlar bir çeşidde olmuyo uzunu var kısası var kalını var incesi var.
Belizilleez Bakire bir kız tampon kullanmaz.Çünki yırtıla bilir kızlık zarı ve tamponlar bir çeşidde olmuyo uzunu var kısası var kalını var incesi var.