etoile lanjalee ben hazırım bütün sülale ye demişim bir kişi daha gelse durmam. Kız sürekli et haşlaması onlar kavurma diyorda haşlama böyle yağını sınırını ayirmiyirlar hiç yiyemiyorum. Şu böreklerini zaten yemiyorum tereyağ onlarda bol olduğu için basıyorlar. Ketelerini hiç sevmedim. Kadayıf dolması yapıyorlar içinde ceviz yok. Hep fasulye hep fasulyee 😂😂😂😂
lanjalee etoile yeminle bizimkiler de hep fasulye 😂 bak misafir menüsü sayıyorum mercimek çorbası,pilav,et haşlama,tavuk kızartma (ikisinide yapıyolar bana göre anlamsız),kuru fasulye,salata genelde de gelen her misafire menü budur değişmez 😅
Rouge HurremSultan hahahahaha 🫶benin yanıt hep pas hepsi gibi şeylerdi aramaya degmez seninkinden ya önce ya sonra yorum yapmıstım o kadar yorum var ki bende bulamıyorum
Rouge belladonna iyi yaptın sorularda bisey yok ki seceneklerin hepsini secmek istediğimden tekrar yazmadım😂
HurremSultan Rouge buldum ama hiç cevap vermeseymissin😂😂 kız icindekileri dök o kadar kendini saklıyorsun akrabalar bulamaz seni zaten😁😁😁
Rouge HurremSultan akrabalar için degil ki kimse beni görmese de ben kendimi biliyorum ben benim yani utanıyorum 😂
etoile lanjalee eşin Erzurum’un neresinden ins Cat değil benim eşim çatlı kız tüm catlilar aşırı cimri aşırı dedikoducu yok artık diyirsun