Rouge HurremSultan hahahahaha 🫶benin yanıt hep pas hepsi gibi şeylerdi aramaya degmez seninkinden ya önce ya sonra yorum yapmıstım o kadar yorum var ki bende bulamıyorum
Rouge belladonna iyi yaptın sorularda bisey yok ki seceneklerin hepsini secmek istediğimden tekrar yazmadım😂
HurremSultan Rouge buldum ama hiç cevap vermeseymissin😂😂 kız icindekileri dök o kadar kendini saklıyorsun akrabalar bulamaz seni zaten😁😁😁
Rouge HurremSultan akrabalar için degil ki kimse beni görmese de ben kendimi biliyorum ben benim yani utanıyorum 😂
lanjalee etoile yeminle bizimkiler de hep fasulye 😂 bak misafir menüsü sayıyorum mercimek çorbası,pilav,et haşlama,tavuk kızartma (ikisinide yapıyolar bana göre anlamsız),kuru fasulye,salata genelde de gelen her misafire menü budur değişmez 😅
etoile lanjalee eşin Erzurum’un neresinden ins Cat değil benim eşim çatlı kız tüm catlilar aşırı cimri aşırı dedikoducu yok artık diyirsun
lanjalee etoile zengin menü de o kadar çeşit çok fakir görünüyo anlatabildim mi yani eti tavuğu bari farklı pişirseler o malzemelerle yapılır güzel şeyler ama yalap şalap yapılıp konuluyor 😅
lanjalee etoile sadece yemeklerini mi övüyolar genelde bizimkiler herşeyiyle mükemmeldir asla bok atmazlar kendilerine 😂😂