3 yerim ay önce sezaryen ile doğum yaptım .doğumdan bir püçük ay sonra adat gördüm.gebelikten korunmak icin spiral taktırmak istedim ama 3 ay olmayınca spiral takamayacağını bir defa adet görmemi İstemi bende bekledim elimden gelince ilişkide dıkkat gösterdim adat görmedim test yaaptirtım gebemişim
Ne yapmam gerekiyor??
Marifat aslında bebeğim için gebeyi döşürmeyi karar varmıştım çünkü kendimide bebeğimide çok korkmuştum ama 43 kunde gebenin kalıp ateşi olduğunu söyledi . Kıyamadım bir cana zarar vermeye.eğer kendiliğinden döşerse Allah'tan olur ama ben yapamadım.bü yüzden doğmak istedim .bu kararı verip iyi yaptımmı kötümü bilmiyorum 😭
Marifat birincisi ALLAh yardımcın olsun herşeyde bi hayır vardır. İkincisi hamileyken emzirebiliyosun bebeği zehirler diye düşünme öyle bi olay yok. Sana tavsiyem TANDEM emzirme diye araştır hikayeleri oku. Üçüncüsü bu saatten sonra kendine dikkat et ve en sağlıklısından beslenmeye çalış. Allah güç kuvvet sabır ve sağlık versin size ve evlatlarınıza
Marifat
Bebekler sanılanın aksine anne karnına düştüğünden bu yana her şeyi hisseder. Bedendeyken duymak için kulağa ihtiyacımız olur ama ruhumuzun kulağa ihtiyacı olmaz.
Seni yargılamak asla istemem ama sadece eğer doğuracaksan lütfen kendiliğinden düşsün gibi şeyler söyleme. Bebeğin dünyaya geldiğinde bu ona kötü yansıyacaktır. Daha çabuk hasta olabilir, gelişimi yavaş olabilir, sinirli ve kolik olabilir. Yani bir sürü güçle karşılaşabilir.
Onu çok sev, kabul et..
Bir bebeğin dünyaya gelirken en ihtyiacı olan şey koşulsuz sevgi veren ve güvenebileceği insanlar.
Anne sütü evet çok önemli ama sevgi ve güven kadar değil.
Aslıa seni yargılamak ve üzmek istemem ama bebekleri çok seviyorum ve istemeden bile olsa zarar gelmesini istemem miniklere...
Desteğe ihtiyacın olursa burdayım, psikolojik ve manen yardım edebilirim
slmyagc beni yargıladığını düşünmedim aksıne memnün oldum .önce gerçekten çok üzüldüm çünkü bebeğime göre kendimi suçlu hissedim onu bidaha emziremem diye düşünüyordum üstelik gegede 3 aya kadar can Yok diye biliyordum bu yüzden öyle söyledim .sonra gebede anne karnına düştüğü günden itibaren can olduğunu bildim çok pişman oldum yanlış döşüncelerim için .allah beni affetsin.sanada çok sağolun canım